NRK Meny
Normal

Truer med å slå Stjernen konkurs

Tidligere sportssjef i Stjernen, Morgen Andersen, har varslet styret i ishockeyklubben at han vil begjære dem konkurs.

Morgan Andersen

Morgan Andersen venter fortsatt på lønn og feriepenger.

Foto: NRK

Ifølge Fredriksstad Blad skylder klubben 80.000 kroner til Morgan Andersen – ett år og fire måneder etter at han sa opp sin stilling.

– Forsinket lønn er i og for seg ikke uvanlig i Stjernen, men feriepengene er hellige. Man kan ikke holde på slik, sier Andersen til FB.

LES OGSÅ:

Intet svar fra klubben

Han sier han flere ganger har bedt om å få svar på hvorfor feriepengene fortsatt ikke er utbetalt, uten å ha fått noe svar fra klubben.

Fredriksstad Blad skriver at Stjernen skylder Andersen 40.000 kroner i lønn og 40.000 kroner i feriepenger.

Stjernens økonomiske forpliktelser overfor Morgan Andersen skulle avsluttes på de to utbetalingsdatoene 20. februar og 20. mars.

– Jeg forstår Morgan i og med at det handler om penger. Men på bakgrunn av hans uttalelser om hjerte for klubben, så er jeg veldig overrasket over at dette bare kommer på e-post, og at han ikke ringer meg, sier Stjernens styreleder, Lars Joramo, til Fredriksstad Blad.

Han håper klubben finner en rask løsning på problemene.

LES OGSÅ:

Klarer ikke betale ut lønn

Tirsdag fikk spillerne i klubben brev fra ledelsen om at klubbens sviktende inntekter har ført til lønnsstopp.

Klubben har i løpet av sesongen mistet flere store sponsorer, og ledelsen har ikke klart å skaffe nye. Styreleder Joramo sier situasjonen er vanskelig.

– Som jeg presiserte overfor spillerne i går, er ikke dette noe vi ønsker. Dette er ikke slik vi ønsker å drive. Vi vil være ryddige, ha struktur og vi ønsker å fremstå med et godt omdømme. Det er klart dette er ikke heldig for oss, uttalte han til NRK da dette ble kjent.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mange snur på E6

    Etter mange meldinger om biler som snur på E6, har en patrulje fra Politiet i Follo tatt førerkortet fra person som rygget på E6 i Ås.Det skriver Politiet på Twitter.

  • Navn på syvåring frigitt

    Det var den syv år gamle Abdirahman Abdiriza Abdullahi som ble funnet død i folkeparken i Askim natt til onsdag. Politiet friga navnet på syvåringen i ettermiddag i samråd med familien.