NRK Meny

Trekker tilbake røkt ørret

Det er funnet listeria i Røkt ørret i 100-grams pakninger som er solgt i butikkene til Kiwi, Meny, Spar og Ulta på Østlandet, melder Matportalen.no. Pakkene, som kommer fra Lofotprodukt AS har siste forbruksdato 3. oktober 2014. Kunder som har kjøpt produktet blir bedt om å kaste det eller levere det tilbake i butikken der det er kjøpt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Ta ditt ansvar

    -Tekstmelding-saken er en lei sak for Senterpartiet. Det sier leder i Østfold Sp, Simen Gjølsjø. Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende tekstmeldingen til Liv Signe Navarsete og i dag ble saken politianmeldt. Meldingen det dreier seg om ble sendt under en hyttetur i 2016 der ti senterpartimenn var samlet. Gjølsjø håper den skyldige står fram og tar sitt ansvar.

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.