NRK Meny
Normal

Trekker seg på grunn av konflikt

Daglig leder i Sarpsborg 08, Terje Nicolaysen trekker seg fra stillingen som dagligleder og markedssjef i 1. divisjonsklubben.

Terje Nicolaysen

Tidligere daglig leder i Sarpsborg 08

Foto: Lise Gro Andersen

Styremedlem og medlem i markedsutvalget i Sarpsborg 08, Hans Petter Arnesen, kan bekrefte at Nicolaysen trekker seg.

– Vi mottok i går en oppsigelse fra Nicolaysen. Begrunnelsen er at klubben og styret er litt uenige med ham om veien videre for Sarpsborg 08, og da valgte han å ta konsekvensene av det, sier Arnesen.

Kom brått på

Han ønsker ikke å gå nærmere inn på hva som ligger i dybden for konflikten mellom styret og Nicolaysen, men må innrømme at oppsigelsen kom brått på.

- Ja, den gjorde det. Selv om vi har vært i dialog et par måneder nå, kom dette brått på.

En sentral brikke

Nicolaysen har vært en del av administrasjonen i Sarpsborg- klubben i ti måneder, og Arnesen er klar på at styret har nå en viktig jobb å gjøre.

- Det er klart at ting må på plass og Terje var sentral i klubben. Så, det er mange ting å ta tak for administrasjonen og styret nå, fortsetter Arnesen.

Det lyktes ikke for NRK å komme i kontakt med Terje Nicolaysen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stakk av etter påkjørsel

    Politiet etterlyser en bilfører etter en kollisjon på Ryggeveien i Moss i går kveld. På Twitter skriver de at en bilfører meldte at han var påkjørt av en bil som kjørte på feil side av en trafikkøy ved 21.30-tiden. Bilen politiet etterlyser føreren av kjørte i retning Råde.

  • Mistenkt for ruskjøring

    En bilfører i 40-årene er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand i Moss sentrum. Føreren er anmeldt, og det vil bli tatt blodprøver, skriver politiets operasjonssentral på Twitter.