NRK Meny
Normal

Tre ukers varetekt etter skyting

En kvinne og en mann har blitt varetektsfengslet i tre uker etter at de skjøt med hagle mot en inngangsdør i Mysen natt til tirsdag.

Her falt skuddene i Mysen

Her ser vi hvor skuddene falt i Mysen.

Foto: Glenn Thomas Nilsen

De to som skjøt mot en leilighet i Smedgaten i Mysen natt til tirsdag ble i går framstilt for varetektsfengsling, og politiet fikk innvilget tre ukers varetekt for begge.

– To av disse ukene vil bli med brev- og besøksforbud. Den siste uken er med brev- og besøkskontroll, opplyser politiadvokat Hilde Bøch Høier ved Follo politidistrikt til smaalenene.no.

Begrunnelsen for varetektsfengslingen er gjentakelsesfaren, og fare for bevisforspillelse.

Pågrepet med dobbeltløpet hagle

En kvinne og en mann i 40-årene fra Eidsberg, mannen med en dobbeltløpet hagle, ble pågrepet kort tid etter skytingen.

En annen mann som var inne i leiligheten som det ble skutt inn i, kom ikke til skade.

– Vedkommende som ble tatt med en dobbeltløpet hagle, hadde ikke noen tillatelse til å bære denne. Skytingen handler ikke om tilfeldigheter, men har skjedd som følge av stridigheter innad i et belastet rusmiljø, sier politibetjent Svend Åge Sletten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tilhenger stjålet i Halden

    Tyver har brutt seg inn i et uthus, og stjålet en tilhenger i Bergbyveien i Halden. Det skriver politiets operasjonssentral på Twitter.

  • Demonstrere mot høyspentkabel

    Over hundre personer har møtt opp for å demonstrere mot den planlagte høyspentkabelen fra Fredrikstad til Hvaler. Mange reagerer på at kabelen delvis skal gå i luften. De som demonstrerer ønsker at kabelen skal gå under bakken hele veien.

    HØYSPENTKABEL
    Foto: LARS HÅKON PEDERSEN / NRK