NRK Meny
Normal

Tre skadet i trafikkulykke

Tre personer er fraktet til sykehus etter at bilen de kjørte dro av veien og rundt på taket i Rakkestad i Østfold søndag ettermiddag.

Ulykke i Rakkestad

Bilen havnet på taket etter å ha fått sleng.

Foto: Vidar Tangerud/NRK
Trafikkulykke Rakkestad 17.4-2011

Tre personer ble skadet i ulykken.

Foto: Vidar Tangerud / NRK

Ulykken skjedde ved Håby, rett sør for Rakkestad, på Riksvei 22, en stund etter klokken 13 søndag ettermiddag.

Til Ullevål med luftambulanse

Ingen andre biler var involvert i ulykken.

Flere uttrykningskjøretøy både fra politi og brannvesen var på stedet, i tillegg til ambulanser, akuttbiler og luftambulansen.

En av pasientene ble fløyet til Ullevål Universitetssykehus delvis bevisst. Det er uklart hvor alvorlig skadet de andre passasjerene ble. Disse ble fraktet til Sykehuset Østfold i Fredrikstad.

Det er mannen som satt i passasjersetet foran i bilen som er fraktet til Ullevål.

Fikk sleng - kan ha hatt høy fart

I en sving mot venstre før ulykkesstedet fikk bilen trolig sleng.

– Sporene i veibanen tyder på at bilen har vært utenfor veien på venstre side før den har dratt over veibanen og ut på andre siden før den dro utover jordet, rapporterte NRK.no-reporter på stedet, Vidar Tangerud.

Operasjonsleder Rune Arneberg ved Østfold politidistrikt, utelukker ikke at høy fart kan ha vært en medvirkende årsaken til ulykken.

– Vi undersøker om fart kan ha vært en medvirkende årsak her, sier Arneberg til NTB.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.