Tre poeng til Moss

Moss stakk av med tre poeng etter at de slo Alta 4-2 på Melløs stadion søndag kveld. Her kan du se kampen minutt for minutt.

Moss Fotballklubb

Se kampen minutt for minutt: Moss - Alta

Her finner du fakta om 1.divisjon: Alt om 1.divisjon

2-2 til pause

Det var gjestene som satt det første målet på Melløs i kveld. Men kun noen minutter senere scorer Moss som følge av godt kontringspill. Det er Mahmoud El Haj som scorer hjemmelagets første mål.

Det skulle vise seg å være starten på en målfest. Men først får Alta nok en scoring, men Moss følger på og utligner nok en gang rett før pause. Stillingen er da 2-2.

Målfest på Melløs

Fem minutter ut i annen omgang finner Moss på nytt gjestenes mål. El Haj fosser igjennom, og ballen ender hos Lars Øvrebø som slår et milimeterpresist innlegg mot Kvalheim som har løpt seg fri og bredsider ballen opp i nettet.

71 minutter ut i kampen runder Branimir Poljac av en Altaspiller og spiller rundt på Gjestrumbakken, som kommer på et flott løp. Høyrebacken slenger seg fram og tupper ballen i nettaket.

Moss vinner kampen 4-2.