NRK Meny
Normal

Tre personer skadet i ulykke

Tre personer ble skadet i en trafikkulykke i Halden lørdag kveld.

To biler kolliderte på riksvei 22 ved Rahaugen.

Flere lettere skader

- Ulykken skjedde ved avkjøringen til Østerbo. De tre ble fraktet til sykehus, men ingen av dem skal ha alvorlige skader, sier operasjonsleder i Østfold politidistrikt, Tommy Antonsen.

Åsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent.

- Men det er neppe glatt føre. Det var glatt i morges, men i løpet av dagen har det blitt varmere, og det har kommet endel regn, sier Antonsen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kronerulling for tunnelutredning

    I Moss er det startet kronerulling for å få utredet langtunnel som et alternativ til det vedtattet dobbeltspor langs havna. Siden onsdag er det samlet inn drøyt 100 000 kroner. Bedre byutvikling Moss trenger 200 000 kroner til en utredning fra Norsk Bane. Målet er at den skal være klar før budsjettbehandlingen i Stortinget, sier Jonathan Parker som er en av initiativtakerne til kronerullingen

  • Utsatte omstridt bygge-sak

    Planutvalget i Fredrikstad utsatte i går avgjørelsen om den omstridte utbyggen av den verneverdige Pay-villaen på Cicignon i Fredrikstad, skriver Fredriksstad Blad. Saken ble utsatt fordi Høyres representant ønsket befaring. Byantikvaren og fylkeskonservaotren er uenige om det strider mot nasjonale kulturminneinteresser å tillate å bygge om herskapshuset til leiligheter og oppføre et tilbygg.