NRK Meny
Normal

Tre nye utenlandsruter fra Rygge

Norwegian lanserer nå tre nye direkteruter til Berlin, Praha og Krakow fra Moss Lufthavn Rygge.

Norwegian

Norwegian utvider tilbudet fra Rygge.

Foto: Tobias Sakrisvold Martinsen

Flyselskapet forsterker satsingen på storbyreisemål fra flyplassen i Rygge.

Vurderer også nye ruter innenlands

Selskapet utreder også videre satsing på nye ruter innenlands fra Rygge.

- Vi ser en økende etterspørsel etter våre storbydestinasjoner fra Rygge og gleder oss over å kunne tilby tre nye, spennende destinasjoner fra vinterprogrammets start, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.

Som følge av stadig bedre resultater på ruten Rygge-Bergen utreder Norwegian i tillegg nye ruter til andre destinasjoner innenlands, muligens allerede fra høsten 2008.

- Stadig flere foretrekker Rygge

Samtlige nye utenlandsruter får to avganger per uke på attraktive reisedager rundt helg.

De nye rutene kommer i tillegg til eksisterende ruter til disse destinasjonene fra Gardermoen.

- Vi ser at stadig flere foretrekker Rygge som utreiseflyplass, både på grunn av flyplassens enkelhet og den korte reisetiden fra områdene rundt Rygge. Kunder som har testet flyplassen, vender gjerne tilbake, sier Skjeldam.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Uegnet for eldre og syke innsatte

    Halden fengsel er uegnet for eldre og syke innsatte. Det sier advokat Harald Otterstad. Otterstad er forsvarer for 83-åringen som ble dømt til 13,5 års ubetinget fengsel for å ha drept sin kone med gevær i parets hjem i Sarpsborg. 83-åringen søker nå om benådning på grunn av sviktende helse. Ifølge Otterstad har ikke fengselet kapasitet til å følge opp mannen. Are Høidal, Fengselsleder i Halden fengsel, vil ikke kommentere enkeltsaker, men sier det er Halden kommune som er ansvarlig for helsetjenesten i fengselet. Ellers legger Høidal til at de tilrettelegger for soning i alle livsfaser i norsk kriminalomsorg, fra ung til gammel.

  • Grønt skifte i norsk industri

    Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen iverksetter nå et tiltak han kaller "Prosess 21" som skal bidra til et grønt skifte i norsk industri. Han mener industrien må være med på å løse klima- og miljøproblemene våre. Norge har allerede i dag noen av verdens mest miljøvennlige industribedrifter, blant annet Borregaard i Sarpsborg sier ministeren. I dag fikk ministeren se hvilke miljøvennlige tiltak bedriften tar i bruk i det daglige arbeidet.