NRK Meny

Tre menn dømt for ulovlig retur

I løpet av en uke ble tre menn dømt i Halden tingrett for ulovlig retur til Norge etter utvisning. En 21 år gammel mann kom tilbake til landet 24. september etter å ha blitt utvist ni dager tidligere. Han ble dømt til fengsel i 10 måneder. En annen 21-åring er dømt til fengsel i ett år. Han ble utvist høsten 2013. Også en 46 år gammel mann fra Jordan er dømt til fengsel i ti måneder. Han ble sendt ut av landet i mars og kom tilbake i september.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ordføreren forstår rådmannens valg

    – Jeg forstår at det er en vanskelig situasjon for rådmannen personlig, sier ordfører i Fredrikstad Jon-Ivar Nygård (Ap), etter at det i dag ble kjent at rådmannen i Fredrikstad, Ole Petter Finess sier seg villig til å gå av. Rådmannen har vært i hardt vær i varslersaken og flere partier stemte før sommeren for mistillit til rådmannen. Ordføreren forstår rådmannens valg om å tre til siden.

  • Et lite stykke av«Maud»

    Prosjektleder Jan Wanggaard i «Maud Returns Home» overleverte søndag formiddag en spissbolt fra «Maud» da teamet som har hentet «Maud» fra Canada besøkte Roald Amundsens hjem på Svartskog. Den ligger nå i hans arbeidsværelse.

    Gave til Roald Amundsens hjem
    Foto: Eivind Molde / NRK