NRK Meny
Normal

Tre klubber ute etter Adiyiah

Runar Henriksen, styreleder i FFK, bekrefter at det nå er tre klubber som er seriøst interessert i Dominic Adiyiah.

Fredrikstads Dominic Adiyiah (t.h.) og AaFKs Daniel Arnefjord
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix

Hvis budet er i den klassen FFK ønsker, får vi kanskje aldri se Adiyiah i Fredrikstad-drakta igjen.

Les også: Toppklubber i kø for Dominic

Les også: - Det kan bli en høy overgangssum

Dersom det kommer inn bud fra de interesserte klubbene, er det mulig at Adiyiah sammen med en representant for FFK reiser til den aktuelle klubben for å forhandle.

Vil helst beholde

Tom Nordli

FFK-trener Tom Nordlie vil helst beholde Adiyiah i klubben

Foto: Elise Alexandra Årnes Gulbrandsen / NRK

FFK-trener Tom Nordlie ser helst at Dominic blir i klubben, og at han blir satset på. Men han forstår også at klubben blir nødt til å selge hvis det kommer et godt bud.

- Hvis den økonomiske situasjonen tilsier at han må selges, håper jeg virkelig at vi ikke går for det første og beste budet, men at vi virkelig får det han er verdt, sier Nordlie.

Øverste divisjon

Henriksen vil ikke gå ut med hvilke tre klubber det er snakk om, eller hva prislappen er før det er kommet et bud på bordet.

- Jeg kan ikke si noe om hvilke klubber det er ennå, men vi har fått indikasjoner på hvilken klasse budet ligger i, og det ser veldig positivt ut, sier FFK-direktøren.

Han opplyser at FFKs ledelse ikke hadde forventet å selge Adiyiah i år.

- Vi hadde planlagt et spillersalg i år, men det var helt klart ikke Dominic. Sånn sett er det en positiv overraskelse, og det viser hvordan fotball svinger fra dag til dag, sier Henriksen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Pettersen: – Anmeld kriminalitet

    Stortingsrepresentant Tage Pettersen fra Høyre reagerer sterkt på at advokat Ane Sofie Tømmerås i går sa til NRK at hun ikke lenger anbefaler alle klienter om å anmelde kriminelle handlinger. Grunnen er den trege saksgangen hos politiet. – Et dårlig råd, mener Pettersen.

    Tage Pettersen
    Foto: Birger Kjølberg / NRK
  • Utforkjøring i Svinndal

    Ingen personer kom til skadet da en bil kjørte av veien i Svinndal i Våler i natt. Politiet gjorde funn av narkotika i bilen og sendte føreren til legevakten for utvidet blodprøve.