NRK Meny
Normal

Tre klubber ute etter Adiyiah

Runar Henriksen, styreleder i FFK, bekrefter at det nå er tre klubber som er seriøst interessert i Dominic Adiyiah.

Fredrikstads Dominic Adiyiah (t.h.) og AaFKs Daniel Arnefjord
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix

Hvis budet er i den klassen FFK ønsker, får vi kanskje aldri se Adiyiah i Fredrikstad-drakta igjen.

Les også: Toppklubber i kø for Dominic

Les også: - Det kan bli en høy overgangssum

Dersom det kommer inn bud fra de interesserte klubbene, er det mulig at Adiyiah sammen med en representant for FFK reiser til den aktuelle klubben for å forhandle.

Vil helst beholde

Tom Nordli

FFK-trener Tom Nordlie vil helst beholde Adiyiah i klubben

Foto: Elise Alexandra Årnes Gulbrandsen / NRK

FFK-trener Tom Nordlie ser helst at Dominic blir i klubben, og at han blir satset på. Men han forstår også at klubben blir nødt til å selge hvis det kommer et godt bud.

- Hvis den økonomiske situasjonen tilsier at han må selges, håper jeg virkelig at vi ikke går for det første og beste budet, men at vi virkelig får det han er verdt, sier Nordlie.

Øverste divisjon

Henriksen vil ikke gå ut med hvilke tre klubber det er snakk om, eller hva prislappen er før det er kommet et bud på bordet.

- Jeg kan ikke si noe om hvilke klubber det er ennå, men vi har fått indikasjoner på hvilken klasse budet ligger i, og det ser veldig positivt ut, sier FFK-direktøren.

Han opplyser at FFKs ledelse ikke hadde forventet å selge Adiyiah i år.

- Vi hadde planlagt et spillersalg i år, men det var helt klart ikke Dominic. Sånn sett er det en positiv overraskelse, og det viser hvordan fotball svinger fra dag til dag, sier Henriksen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Klager på musikkstøy fra festningen

    Naboer til Fredriksten festning i Halden ber Fylkesmannen i Østfold vurdere om reglene følges under store konserter på festningen. Festivalen Tons of Rock og Landstreffet for russ trekkes fram som arrangement som skaper mye støy og går ut over nattesøvn og trivsel for de som bor i området.

    tons of rock 2015
    Foto: Rune Fredriksen / NRK
  • Dømt for voldtekt av datteren

    En mann i 40-årene er dømt til fengsel i fire år og åtte måneder for voldtekt av sin egen datter. Mannen innrømmet ikke straffskyld da han møtte for tingretten i Fredrikstad i september. I retten hevdet datteren at anklagene hun tidlige hadde rettet mot faren hadde vært falske. En enstemmig tingrett fant likevel faren skyldig etter tiltalen.