Tre dømt for voldsbruk i Askim

To menn og en kvinne er dømt etter at en mann ble slått ned i Storgaten i Askim nyttårsnatten i år. Den ene mannen og kvinnen er dømt for å ha slått og sparket mannen, også etter at han ble liggende bakken. Den tredje mannen er dømt for å ha hindret folk i å stanse voldsutøvelsen. Heggen og Frøland tingrett har dømt den ene mannen, en 26-åring til fengsel i fem måneder. Kvinnen, som er 23 år gammel, må utføre 148 timer samfunnsstraff. Tredjemann, også han 26 år, har fått en betinget dom på fengsel i 24 dager.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Saltsyre har lekket ut

    Det er bekreftet at det er saltsyre som har lekket ut, melder politiet. Det er ingen som er skadet. Folk i områdene rundt Øra trenger ikke å være bekymret. Det er ikke mulig å kjøre inn i området til Frevar uten å møte på politiet per nå. Politiet skal gi beskjed når det er åpent for folk igjen.

  • Gasslekkasje på industriområde

    Det kommer røyk fra en kontainer som trolig har falt av en truck på industriområdet Øra i Fredrikstad. Brannvesen og politi er på stedet. Noe røyk går mot vannet og de som er berørt av denne er evakuert.

    lekkalse på Øra
    Foto: Sara Vilde Solås / NRK