NRK Meny

Tre dømt for voldsbruk i Askim

To menn og en kvinne er dømt etter at en mann ble slått ned i Storgaten i Askim nyttårsnatten i år. Den ene mannen og kvinnen er dømt for å ha slått og sparket mannen, også etter at han ble liggende bakken. Den tredje mannen er dømt for å ha hindret folk i å stanse voldsutøvelsen. Heggen og Frøland tingrett har dømt den ene mannen, en 26-åring til fengsel i fem måneder. Kvinnen, som er 23 år gammel, må utføre 148 timer samfunnsstraff. Tredjemann, også han 26 år, har fått en betinget dom på fengsel i 24 dager.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Har solgt mange billetter

    Fra midnatt og frem til klokken ti var det solgt 2100 billetter til Sarpsborg 08s kamp mot israelske Maccabi Tel Aviv som spilles torsdag neste uke. Ifølge salgssjef for privatmarkedet i 08, Alexander Klaussen, er dette langt flere solgte billetter en normalt.

  • Skogsvei fylt opp igjen

    En grunneier i Onsøy i Fredrikstad har nok en gang fått pålegg om å rygge en turvei i et populært naturområde som er fylt opp med kvist og trær, skriver Fredriksstad Blad. Forrige gang det skjedde, ryddet grunneieren opp før han ble ilagt dagbøter. Det er et brudd på Friluftsloven å hindre ferdsel på turveien.