NRK Meny

Tre dømt for voldsbruk i Askim

To menn og en kvinne er dømt etter at en mann ble slått ned i Storgaten i Askim nyttårsnatten i år. Den ene mannen og kvinnen er dømt for å ha slått og sparket mannen, også etter at han ble liggende bakken. Den tredje mannen er dømt for å ha hindret folk i å stanse voldsutøvelsen. Heggen og Frøland tingrett har dømt den ene mannen, en 26-åring til fengsel i fem måneder. Kvinnen, som er 23 år gammel, må utføre 148 timer samfunnsstraff. Tredjemann, også han 26 år, har fått en betinget dom på fengsel i 24 dager.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stevner Fredrikstad kommune

    Private Barnehagers Landsforbund stevner Fredrikstad kommune for retten. Grunnen er at de mener kommunen ikke har gitt private barnehager riktig tilskudd. Det gjelder årene 2014, 2015, 2016 og 2017. Barnehagesjef i Fredrikstad, Gunn Glad, er forbasuet over stevningen.

  • Person påkjørt av toget

    Pollitiet bekrefter at en person er påkjørt av toget mellom Knapstad og Spydeberg på østre linje. Strekningen er nå stengt for togtrafikk. De øvrige passasjerene skal fraktes til Knapstad stasjon, sier en passasjer til Smaalenenes Avis. Nødetatene skal undersøke forholdene, opplyser politiet.