NRK Meny
Normal

Slagsmål og drikking preget natten

Politiet i Østfold har hatt en travel novembernatt. Før klokka var to hadde politiet i Fredrikstad tatt hånd om seks berusede menn.

Hektisk for politiet

Loggen til politiet i Østfold forteller om mange berusede mennesker og en del slåssing.

Foto: NRK

En halvtime før midnatt var det en beruset mann som kom i klammeri med en dørvakt på et utested i Fredrikstad. Han endte i politiets arrest. Der havnet tre menn til i løpet av et par timer. I tillegg rykket politiet ut til Øra for å ta seg av en kar som lagde problemer på en privat fest der. En tenåring fikk bekjentskap med politiet etter at han skal ha brukt falsk legitimasjon på et utested i Fredrikstad sentrum.

Ved halv ettiden ble en mann innbrakt av politiet i Halden. Han skal ha slått til en dørvakt på et av byens utesteder. Han blir anmeldt for forholdet.

Skallet til vakter

I Spydeberg ble en mann i 40-årene tatt med til politiets i arrest etter at han skal ha skallet til vakter på privat fest.

Litt før klokken to ble en mann pågrepet i hjemmet sitt i Fredrikstad. Han ble satt i arrest og er anmeldt for vold mot samboeren. Han skal blant annet ha tatt kvelertak på henne.

I Moss ble en mann i 20-årene anmeldt for drikking på offentlig sted ved halv tretiden.

To kvinner slåss i Halden

Samtidig røk to kvinner i tottene på hverandre på et utested i Halden sentrum. Den ene oppsøker legevakta med et kutt i hodet. Forholdet er anmeldt.

I Rakkestad ble en beruset mann i slutten av tenårene fullstendig rabiat da politiet dukket opp. Mannen er anmeldt for skadeverk, han prøvde å sparke ut rutene på politibilen fra innsiden. Tenåringen fikk opphold i politiets lokaler.

Et kvarters tid før klokken tre begynte to menn å slåss i drosjetråkka i Sarpsborg. Den ene slo den andre i ansiktet, og resultatet er muligens en brukket nese, ifølge Østfold-politiets operasjonssentral. Saken er anmeldt.

Kort tid etter var det slagsmål på et spisested i Sarpsborg sentrum. En beruset mann i 30-årene ble hentet av politiet og brakt til arresten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD: