NRK Meny
Normal

Slagsmål og drikking preget natten

Politiet i Østfold har hatt en travel novembernatt. Før klokka var to hadde politiet i Fredrikstad tatt hånd om seks berusede menn.

Hektisk for politiet

Loggen til politiet i Østfold forteller om mange berusede mennesker og en del slåssing.

Foto: NRK

En halvtime før midnatt var det en beruset mann som kom i klammeri med en dørvakt på et utested i Fredrikstad. Han endte i politiets arrest. Der havnet tre menn til i løpet av et par timer. I tillegg rykket politiet ut til Øra for å ta seg av en kar som lagde problemer på en privat fest der. En tenåring fikk bekjentskap med politiet etter at han skal ha brukt falsk legitimasjon på et utested i Fredrikstad sentrum.

Ved halv ettiden ble en mann innbrakt av politiet i Halden. Han skal ha slått til en dørvakt på et av byens utesteder. Han blir anmeldt for forholdet.

Skallet til vakter

I Spydeberg ble en mann i 40-årene tatt med til politiets i arrest etter at han skal ha skallet til vakter på privat fest.

Litt før klokken to ble en mann pågrepet i hjemmet sitt i Fredrikstad. Han ble satt i arrest og er anmeldt for vold mot samboeren. Han skal blant annet ha tatt kvelertak på henne.

I Moss ble en mann i 20-årene anmeldt for drikking på offentlig sted ved halv tretiden.

To kvinner slåss i Halden

Samtidig røk to kvinner i tottene på hverandre på et utested i Halden sentrum. Den ene oppsøker legevakta med et kutt i hodet. Forholdet er anmeldt.

I Rakkestad ble en beruset mann i slutten av tenårene fullstendig rabiat da politiet dukket opp. Mannen er anmeldt for skadeverk, han prøvde å sparke ut rutene på politibilen fra innsiden. Tenåringen fikk opphold i politiets lokaler.

Et kvarters tid før klokken tre begynte to menn å slåss i drosjetråkka i Sarpsborg. Den ene slo den andre i ansiktet, og resultatet er muligens en brukket nese, ifølge Østfold-politiets operasjonssentral. Saken er anmeldt.

Kort tid etter var det slagsmål på et spisested i Sarpsborg sentrum. En beruset mann i 30-årene ble hentet av politiet og brakt til arresten.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ber folk unngå å bruke vannspreder

    Hobøl Vannverk ber på sin Facebook-side folk om å unngå å bruke vannspredere og svetteslanger, skriver Smaalenenes Avis. Vannverket viser til at det for tiden er stort vannforbruk og at de må sikre at de har nok vann om noe uforutsett skulle oppstå.

  • Se 22.55-nyhetene

    Programleder: Bengt-Eigil Ruud