NRK Meny
Normal

Travel natt for politiet

I natt har det både vært branntilløp, trafikkuhell og bortvisninger av festglade mennesker. Her er hva politiet skriver fra nattens hendelser.

Blålys

Illustrasjon: Politiet har som vanlig hatt litt å gjøre natt til søndag.

Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento / colorbox.com

23.35: Sjåfør kjørte i 146 kilomter i timen i 100-sonen på E6 i Sarpsborg. Førerer ble anmeldt og førerkortet beslaglagt.

23.35: Mosseregionens Interkommunale Brann- og Feiervesen (MIB) var på branntilløp i en vegg i Jelnesveien i Sarpsborg.

00.01: En mann i 20-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse og bortvist fra Fredrikstad sentrum.

00.30: Indre Østfold Brann og Redning måtte til Simen Hoels gate i Askim på propanlekkasje fra en 45 kilo propantank i bobil. Det var lekkasje i en ventil og denne ble skrudd igjen skriver politiet på Twitter.

00.37: UP målte en bil til 166 kilomter i timen i 110-sonen på E6 ved Høk i Sarpsborg. Fører ble anmeldt og førerkortet beslaglagt.

00.40: I Halden ble to personer bortvist fra sentrum etter å ha kranglet i beruset tilstand.

01.42: I Sarpsborg ble en mann i slutten av 20-årene bortvist fra sentrum etter å ha kranglet med diverse dørvakter og andre.

01.48: I Halden ble en mann i 30-årene bortvist fra sentrum etter å ha kranglet ved et gatekjøkken.

02.04: I Fredrikstad ble en mann i slutten av 40-årene bortvist fra sentrum etter å ha krangletmed dørvakter på et utested.

03.10: Seks personer involvert da to biler kolliderte i Fredrikstad sentrum. Personene ble tatt hånd om av helsevesenet. Politiet skriver på Twitter at de ble lettere skadet.

03.11: I Fredrikstad ble to menn i 30-årene bortvist fra sentrum etter å ha vært kranglete ved et gatekjøkken.

06.41: Fredrikstad Brannvesen måtte hjelpe til ved en trafikkulykke i St. Croix gate.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brannårsak fortsatt ukjent

    Politiet vet fortsatt ikke brannårsaken til skogbrannen i Moss på tirsdag. Politiet har enda ikke fått rapporten fra krimteknikerne, men de skal ikke ha klart å konkludere med en brannårsak. Seksjonssjef i Moss, Henning Dalbye forteller at de er i ferd med å skaffe seg en oversikt over de som har vært i området. Arbeidere fra BaneNor jobbet rundt stedet, men også turgåere har ringt inn og sagt ifra at de har vært der.

  • Innbrudd i Fredrikstad

    Det har vært innbrudd i en bolig på Kråkerøy i Fredrikstad i løpet av dagen, melder politiet. Gjerningspersonen har brutt opp et vindu, og stjålet sølvtøy, blant annet. Politiet er på stedet og utfører åstedsundersøkelse.