NRK Meny
Normal

Travel natt for politiet

I natt har det både vært branntilløp, trafikkuhell og bortvisninger av festglade mennesker. Her er hva politiet skriver fra nattens hendelser.

Blålys

Illustrasjon: Politiet har som vanlig hatt litt å gjøre natt til søndag.

Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento / colorbox.com

23.35: Sjåfør kjørte i 146 kilomter i timen i 100-sonen på E6 i Sarpsborg. Førerer ble anmeldt og førerkortet beslaglagt.

23.35: Mosseregionens Interkommunale Brann- og Feiervesen (MIB) var på branntilløp i en vegg i Jelnesveien i Sarpsborg.

00.01: En mann i 20-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse og bortvist fra Fredrikstad sentrum.

00.30: Indre Østfold Brann og Redning måtte til Simen Hoels gate i Askim på propanlekkasje fra en 45 kilo propantank i bobil. Det var lekkasje i en ventil og denne ble skrudd igjen skriver politiet på Twitter.

00.37: UP målte en bil til 166 kilomter i timen i 110-sonen på E6 ved Høk i Sarpsborg. Fører ble anmeldt og førerkortet beslaglagt.

00.40: I Halden ble to personer bortvist fra sentrum etter å ha kranglet i beruset tilstand.

01.42: I Sarpsborg ble en mann i slutten av 20-årene bortvist fra sentrum etter å ha kranglet med diverse dørvakter og andre.

01.48: I Halden ble en mann i 30-årene bortvist fra sentrum etter å ha kranglet ved et gatekjøkken.

02.04: I Fredrikstad ble en mann i slutten av 40-årene bortvist fra sentrum etter å ha krangletmed dørvakter på et utested.

03.10: Seks personer involvert da to biler kolliderte i Fredrikstad sentrum. Personene ble tatt hånd om av helsevesenet. Politiet skriver på Twitter at de ble lettere skadet.

03.11: I Fredrikstad ble to menn i 30-årene bortvist fra sentrum etter å ha vært kranglete ved et gatekjøkken.

06.41: Fredrikstad Brannvesen måtte hjelpe til ved en trafikkulykke i St. Croix gate.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sanner avgjør navnestrid

    Fredag møter kommunalminister Jan Tore Sanner representanter for Rømskog og Aurskog Høland kommuner, for å avgjøre navnet på den nye sammenslåtte kommunen. De to kommunene er uenige om hva den nye kommunen skal hete. Kommunestyret i Rømskog har vedtatt navnet Setten, mens Aurskog Høland mener kommunen bør hete Aurskog Høland.

  • Stoppet med spritkanner

    En mann fra Romania ble tatt med seg tre 10-literskanner med brennevin av uviss opprinnelse, da han krysset grensen på den gamle Svinesundsbrua fredag kveld. Han hadde også med en del flasker vodka og 11.000 sigaretter. Mannen, som kjørte en svenskregistrert bil, hevdet at han var på vei til Oslo for å besøke en venn.