Travel natt for politiet

I natt har det både vært branntilløp, trafikkuhell og bortvisninger av festglade mennesker. Her er hva politiet skriver fra nattens hendelser.

Blålys

Illustrasjon: Politiet har som vanlig hatt litt å gjøre natt til søndag.

Foto: Kristian Kirk Mailand/Maimento / colorbox.com

23.35: Sjåfør kjørte i 146 kilomter i timen i 100-sonen på E6 i Sarpsborg. Førerer ble anmeldt og førerkortet beslaglagt.

23.35: Mosseregionens Interkommunale Brann- og Feiervesen (MIB) var på branntilløp i en vegg i Jelnesveien i Sarpsborg.

00.01: En mann i 20-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse og bortvist fra Fredrikstad sentrum.

00.30: Indre Østfold Brann og Redning måtte til Simen Hoels gate i Askim på propanlekkasje fra en 45 kilo propantank i bobil. Det var lekkasje i en ventil og denne ble skrudd igjen skriver politiet på Twitter.

00.37: UP målte en bil til 166 kilomter i timen i 110-sonen på E6 ved Høk i Sarpsborg. Fører ble anmeldt og førerkortet beslaglagt.

00.40: I Halden ble to personer bortvist fra sentrum etter å ha kranglet i beruset tilstand.

01.42: I Sarpsborg ble en mann i slutten av 20-årene bortvist fra sentrum etter å ha kranglet med diverse dørvakter og andre.

01.48: I Halden ble en mann i 30-årene bortvist fra sentrum etter å ha kranglet ved et gatekjøkken.

02.04: I Fredrikstad ble en mann i slutten av 40-årene bortvist fra sentrum etter å ha krangletmed dørvakter på et utested.

03.10: Seks personer involvert da to biler kolliderte i Fredrikstad sentrum. Personene ble tatt hånd om av helsevesenet. Politiet skriver på Twitter at de ble lettere skadet.

03.11: I Fredrikstad ble to menn i 30-årene bortvist fra sentrum etter å ha vært kranglete ved et gatekjøkken.

06.41: Fredrikstad Brannvesen måtte hjelpe til ved en trafikkulykke i St. Croix gate.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Avsluttet helikoptersøk ved Vansjø

    Politiet har avsluttet et søk etter to mulig savnede barn ved Gjerrebogen i Vansjø. Det så ut som om noen kunne ha falt gjennom isen, men etter søk blant annet med en Sea King slår politiet fast at det dreier seg om overvann som kan se ut som et råk. – Det er ikke lenger noe mistanke om at noen har gått ut på isen, sier leder Terje Nordang på operasjonssentralen til NRK.