NRK Meny

Trafikkulykker på E18

 • E18 ved Sande stengt etter ulykke

  Hanekleivtunnelen på E18 ved Sande i Vestfold er stengt i nordgående retning etter en bilulykke, opplyser politiet. En bil med en person skal ha krasjet i tunnelveggen. Skadeomfanget er ikke kjent.

 • Saktegående kø på E6

  Trafikken står nesten helt stille på E6 ved flyplassen i Rygge. Politiet melder på Twitter at de dirigerer trafikken forbi ulykkesstedet. Innringerer forteller NRK at trafikken står helt fra Moss og til flyplassen.

 • Veien stengt på E18

  En trailer skal ha kjørt inn i autovernet like ved Hærlandstunnelen på E18. Det skal ikke være snakk om personskade. Det skriver politiet på Twitter. Veien vil bli sperret en stund for berging, alternativ rute er gamle E18.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Østfolding blir marinesjef

  Trond Gimmingsrud fra Mysen har tatt over ledelsen for Marinejegerkommandoen i Forsvaret. Det skriver Smaalenenes Avis. Kommandørkapteinen har nesten 20 års bakgrunn fra marinejegermiljøet.

 • Høyt bakterieinnhold i Iddefjorden

  I havnebassenget i Halden er det målt et svært høyt nivå av tarmbakterier, slik at et svømmestevne som skulle vært avholdt lørdag må avlyses. Det skriver HA. Kommunen tror det er den tørre sommeren med lite uskifting av vannet som har bidratt til situasjonen.