NRK Meny

Trafikkulykker i Østfold

 • Trafikkulykke på E18 ved Hobøl

  Laster Twitter-innhold
 • Vogntog kjørt av fylkesvei

  Politiet melder at et vogntog har kjørt av fylkesvei 110 nær Borge skole i Fredrikstad. Det er ikke meldt om personskader. FV110 blir stengt et par timers tid fra ca. kl. 11.30 i forbindelse med bilberging.

  Vogntog i grøfta
  Foto: Sebastian Nordli / NRK
 • MC-fører kjørt til sykehus

  En MC-fører mistenkes for promillekjøring, etter at en ulykke på Kråkerøy i Fredrikstad ved midnatt. Det var bare motorsykkelen som var involvert i ulykken. Føreren ble kjørt til sykehuset på Kalnes i Sarpsborg, melder politiets operasjonssentral.

 • Lettere skadet ved ulykke

  I alt fem personer ble lettere skadet ved en trafikkulykke på E6 ved Årvoll i Rygge i morges. En person satt fastklemt i bilen etter ulykken. I alt fire kjøretøyer var involvert i ulykken. Det dannet seg kø på E6 sør for ulykkesstedet. E6 ble åpnet for normal trafikk litt før klokken ti.

  Kø på E6 etter ulykke
  Foto: Mathias Lunde Kristoffersen / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Bil i brann

  Rakkestad brannvesen melder at de er på vei til en brann i en bil på Haldenveien i Degernes.

 • – Solberg må ikke la seg diktere

  Ordfører Thor Edquist i Halden sier statsminister Erna Solberg ikke må la seg diktere av Stortinget om hvem som skal sitte i regjeringen. NRK har kontaktet de fleste Høyre-ordførerne i Østfold for å få deres mening om hva som er lurt å gjøre før dagens mistillitsforslag kommer opp i Stortinget. Edquist mener Solber bør sette hardt mot hardt.

  Thor Edquist
  Foto: NRK