NRK Meny
Normal

Trafikkulykke på E6

En kvinne ble fraktet til sykehus etter en trafikkulykke på E6 i Moss onsdag kveld.

- Meldingene som vi har fått går ut på at kvinnen kun har lettere skader, sier operasjonsleder Trond Puck i østfoldpolitiet.

Ulykken skal ha skjedd i sydgående felt ved bomstasjonen på E6 i Moss.

Ingen andre involvert

Det oppsto ingen trafikkproblemer etter ulykken som skjedde like før klokken halv åtte onsdag kveld.

- Ingen andre biler var involvert i ulykken og det oppsto heller ikke køer som følge av dette, sier operasjonsleder Puck til NRK.

Mannen som kjørte bilen kom uskadd fra hendelsen. Politiet kan ikke si noe om hvilke type skader kvinnen har fått, men det skal altså ikke være alvorlig.

Fratatt førerkort

Sjåføren ble fratatt førerkortet på stedet.

- Ulykken skjedde etter en forbikjøring rett forbi bomstasjonen. Sjåføren mistet kontrollen på bilen og da tar vi rutinemessig førerkortet fra vedkommende, sier Puck.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Varetektsfengslet for drapsforsøk

    Den antatte knivstikkeren på Krapfoss fra fredag er siktet for drapsforsøk. Han ble varetektsfengslet for to uker i går ettermiddag på grunn av faren for bevisforspillelse, bekrefter politiadvokat Anette Steen. Det er så langt ikke kjent om kjennelsen blir anket. Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører.

    Knivstikking i Moss
    Foto: Odd Skjerdal/NRK
  • Buss mot fotgjenger

    Trafikken går igjen som normalt etter at en fotgjenger ble påkjørt av en buss ved Valaskjold bru i Sarpsborg. Det melder politiet på Twitter. De forteller at fotgjengeren er tatt hånd om av ambulansepersonell.