NRK Meny
Normal

Trafikkaos i Sarpsborg etter ulykke

Sarpsbrua var stengt i timesvis etter at en personbil og en tømmerbil kolliderte i morges.

Ulykke

Sarpsbrua stengt etter ulykke.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Det ble store problemer i trafikken i og rundt Sarpsborg etter at en personbil og en tømmerbil kolliderte front mot front på Sarpsbrua om lag klokken 0645.

– Slik det ser ut, så har personbilen kommet over i feil kjørefelt. Vi har beslaglagt førerkortet til føreren av personbilen, sier innsatsleder Arne Næss til NRK.

Politiet var tidlig ute med å be trafikanter om å kjøre alternative veier etter at de fikk melding om ulykken.

Veien over Sarpsbrua ble stengt, og det var i morgentimene i dag kilometerlange køer både på statsminister Torps vei i retning Fredrikstad, ved Årum og på E6 på Sandesundsbrua sørover mellom avkjøringen til Amfi Borg og Årum.

– Stengingen av brua resulterte i mye kø på aktuelle knutepunkter. Men vogntoget er nå fjernet, og veien er nå åpnet for trafikk, sier operasjonsleder Lars Stenrød.

Føreren av personbilen er kjørt til sjekk ved sykehuset i Fredrikstad, men han var ifølge politiet bevisst og oppegående.

Laster Twitter-innhold
Sarpsbrua er stengt etter at en personbil og en tømmerbil kolliderte i morges.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sol i helgen

    Det kan bli tropevarme flere steder i Østfold i helga.

    Opp i mot 30 grader og knallsol kan forventes i Fredrikstad, Halden og Sarpsborg.

    Det betyr at det kan bli varmere i Østfold enn både på Kanariøyene og på Kreta.

  • Flere får medisinsk undersøkelse

    Alle barn som kan ha vært utsatt for vold eller seksuelle overgrep som kommer til tilrettelagte avhør ved Statens Barnehus i Moss, skal få tilbud om medisinsk undersøkelse, melder Sykehuset Østfold. Til nå har bare et fåtall av de 1200 barna som er til avhør i Moss hvert år fått medisinsk undersøkelse, men nå har 11 millioner kroner blitt satt av til å sørge for tilgjengelig personell.