NRK Meny
Normal

Trafikkaos i Sarpsborg etter ulykke

Sarpsbrua var stengt i timesvis etter at en personbil og en tømmerbil kolliderte i morges.

Ulykke

Sarpsbrua stengt etter ulykke.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Det ble store problemer i trafikken i og rundt Sarpsborg etter at en personbil og en tømmerbil kolliderte front mot front på Sarpsbrua om lag klokken 0645.

– Slik det ser ut, så har personbilen kommet over i feil kjørefelt. Vi har beslaglagt førerkortet til føreren av personbilen, sier innsatsleder Arne Næss til NRK.

Politiet var tidlig ute med å be trafikanter om å kjøre alternative veier etter at de fikk melding om ulykken.

Veien over Sarpsbrua ble stengt, og det var i morgentimene i dag kilometerlange køer både på statsminister Torps vei i retning Fredrikstad, ved Årum og på E6 på Sandesundsbrua sørover mellom avkjøringen til Amfi Borg og Årum.

– Stengingen av brua resulterte i mye kø på aktuelle knutepunkter. Men vogntoget er nå fjernet, og veien er nå åpnet for trafikk, sier operasjonsleder Lars Stenrød.

Føreren av personbilen er kjørt til sjekk ved sykehuset i Fredrikstad, men han var ifølge politiet bevisst og oppegående.

Laster Twitter-innhold
Sarpsbrua er stengt etter at en personbil og en tømmerbil kolliderte i morges.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Hjalp seilbåt med starttrøbbel

    Redningsskøyta Horn Rescue på Hvaler har hjulpet en seilbåt med startproblemer. Ifølge styrmann Anders Ödman er det ett av få oppdrag redningsskøyta har hatt på denne tiden av året.

    Redningsskøyta assisterer seilbåt
    Foto: Redningsskøyta Horn Rescue
  • Vinduer knust fire netter på rad

    Det har blitt knust vinduer fire netter på rad i et bygg som huser tannlegekontor og leiligheter i Kransen 12 i Moss, skriver Moss Avis. Ifølge tannlege Arne Trondsen har 10-12 vinduer blitt knust. Det er også skader på parketten og møbler. Politiet har pågrepet en person som er mistenkt for vindusknusingen.