NRK Meny
Normal

Trafikkaos i Sarpsborg etter ulykke

Sarpsbrua var stengt i timesvis etter at en personbil og en tømmerbil kolliderte i morges.

Ulykke

Sarpsbrua stengt etter ulykke.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Det ble store problemer i trafikken i og rundt Sarpsborg etter at en personbil og en tømmerbil kolliderte front mot front på Sarpsbrua om lag klokken 0645.

– Slik det ser ut, så har personbilen kommet over i feil kjørefelt. Vi har beslaglagt førerkortet til føreren av personbilen, sier innsatsleder Arne Næss til NRK.

Politiet var tidlig ute med å be trafikanter om å kjøre alternative veier etter at de fikk melding om ulykken.

Veien over Sarpsbrua ble stengt, og det var i morgentimene i dag kilometerlange køer både på statsminister Torps vei i retning Fredrikstad, ved Årum og på E6 på Sandesundsbrua sørover mellom avkjøringen til Amfi Borg og Årum.

– Stengingen av brua resulterte i mye kø på aktuelle knutepunkter. Men vogntoget er nå fjernet, og veien er nå åpnet for trafikk, sier operasjonsleder Lars Stenrød.

Føreren av personbilen er kjørt til sjekk ved sykehuset i Fredrikstad, men han var ifølge politiet bevisst og oppegående.

Laster Twitter-innhold
Sarpsbrua er stengt etter at en personbil og en tømmerbil kolliderte i morges.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bil har kjørt av veien

    I Moss har en bil har kjørt ut på et jorde på på fv. 120 Hobølveien. Det skal ha vært tre personer i bilen, som alle har kommet seg ut. Ifølge politiet skal alle virke uskadde.

  • Ku i møkkadam

    Halden brannvesen skriver på Twitter at de rykker ut på melding om ku i møkkadam. Den uheldige kua skal befinne seg ved Sørliveien.