NRK Meny
Normal

Tortur-dømt fengslet i Halden

Den 31 år gamle mannen som var etterlyst for vold og frihetsberøvelse i Halden er fengslet i fire uker.

Kiwi Brødløs

En mann kom blodig inn på denne Kiwi-butikken lørdag 7. desember. Nå er seks personer pågrepet og siktet for frihetsberøvelse.

Foto: Rainer Prang / NRK

– Mannen godtok fengsling, slik at rettsmøtet i Halden tingrett ble gjennomført som en kontorforretning, forteller politioverbetjent Jon Hellberg ved Halden politistasjon.

Mannen ble tatt ved en væpnet aksjon i en leilighet i Halden sentrum onsdag. Samtidig pågrep politiet en kvinne i 30-årene. Hun ble fremstilt for fengsling i Halden tingrett i ettermiddag, men kjennelsen fra dette rettsmøtet foreligger ikke ennå.

Det var lørdag 7. desember at en blodig mann kom inn på Kiwi-butikken på Brødløs i Halden. Kort tid etter ble fire personer pågrepet og siktet i saken. Tre dager senere ble disse fire varetektsfengslet i to uker.

Les mer: Tortur-dømt pågrepet i voldssak.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Stor sprik i avfallsgebyr

    Rømskog kommune hadde det dyreste årsgebyret for avfallstjenester av alle kommunene i Østfold i 2017/2018, viser KOSTRA-tallene. Totalt var årsavgiften på 3 204 kroner. Sarpsborg kommune hadde de laveste gebyrene, på 1 552 kroner.

    Tipping av avfall
    Foto: Østfold Energi
  • Må betale erstatning etter ulykke

    En 22 år gammel mann må betale over 800 000 kroner i erstatninger etter en trafikkulykke på Osloveien i Moss for to år siden. Moss tingrett mener mannen kjørte svært fort og hadde for mange passasjerer i bilen. Bilen tok fyr og ble totalskadd etter ulykken, den domfelte og en passasjer ble skadet. Han må også utføre 60 timer samfunnstraff.