NRK Meny
Normal

Toppet tusenårsfesten

Lionel Richie fant seg fort på hjemmebane på Hafslund da han gikk på scenen under tusenårsfesten i kveld.

Lionel Ritchie Sarpsborg
Foto: Rune Fredriksen / NRK

Utover kvelden opplyste festivalens pressekontakt Halvor Titlestad om at det var solgt i overkant av 12.000 billetter til festen inn til da.

Det var noe publikum raskt fikk merke, da kombinasjonen av en ølbil som streiket og en undervurdering av hvor god flyt det måtte være i serveringsteltene førte til flere hundre meter lang kø for å få kjøpt noe å drikke. Folk fortalte om ventetider på opp mot en time før de fikk handlet øl, vin, brus eller cider.

Men det ble fort glemt av de fleste da det nærmest seg klokken 21:45 og Lionel Richie sto på scenen og startet showet med «Running With the Night», før han brølte "HÆLLÆ!" til folket.

Før det hadde den lokale duoen KELNER åpnet festen, før Nico & Vinz startet sin konsert.

Se bilder fra tusenårsfesten:

Lionel Richie Sarpsborg

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Over 12 000 dårlige betalere

    7,3 prosent av folk i Østfold har en eller flere inkassovarsler eller andre betalingsanmerkninger. Det viser tall fra betalingsselskapet Lindorff, offentliggjort av Dagsavisen. Bare Finnmark har en høyere andel enn Østfold. I de fire største kommunene har til sammen 12 407 personer en total gjeld med anmerkninger på nesten 1,6 milliarder kroner.

  • Stor sprik i avfallsgebyr

    Rømskog kommune hadde det dyreste årsgebyret for avfallstjenester av alle kommunene i Østfold i 2017/2018, viser KOSTRA-tallene. Totalt var årsavgiften på 3 204 kroner. Sarpsborg kommune hadde de laveste gebyrene, på 1 552 kroner.

    Tipping av avfall
    Foto: Østfold Energi