NRK Meny
Normal

Tommy Kristiansen vender hjem

Skal spille fire til seks kamper for Sparta.

Tommy Kristiansen, Sparta Warriors

Tommy Kristiansen skal igjen spille for Sparta Warriors.

Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Kristiansen ble lånt ut til den svenske klubben HV71 i oktober 2011, men avtalen ble gjort permanent kun uker senere.

Nå skal sarpingen igjen spille for hjemklubben, det skriver sa.no.

– Han kommer til Sarpsborg allerede i kveld og vil være med oss å trene fra i morgen. Han er også klar mot Storhamar på fredag, sier Sparta-trener Roger Forsberg til avisen.

Skal bo og trene i Sarpsborg

Men Kristiansen forlater ikke den svenske klubben på permanent basis. Det er kun snakk om et utlån som skal vare i fire til seks kamper.

– HV71 sin trener er en god venn av meg og vi snakket sammen i går kveld om at Tommy kan bli utlånet til oss i noen matcher. Så dette har gått fort. Det dreier seg om en ren utlåning og Sparta får ingen ekstra kostnader med dette, sier han til SA.

Tommy Kristiansen skal bo og trene i Sarpsborg i den perioden han skal være utlånt til Sparta.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Leteaksjon avblåst

    Båteieren for jolla som lå ved Øra naturreservat er kontaktet. Var med en annen eier for å fiske. Alt er under kontroll, skriver Politiet Øst på Twitter.

  • Sendt for å sjekke jolle ved Øra

    Politiet har i kveld fått melding om en jolle som er dregget opp ved Øra naturreservat, vest for Gullmoen. Ingen personer er ombord, men påhengsmotoren er nede og en fiskestang står oppstilt ved båten. Redningsskøyta er på vei til stedet for å kontrollere. Seaking er også tilkalt for å gjøre søk på stedet.