Tom Nordlie får fortsette

Ledelsen i FFK har bestemt seg for å la Nordlie fortsette i trenerjobben.

Video nsps_upload_2009_11_30_20_6_38_264.jpg

Etter nedrykket fra Eliteserien pågår en prosess i FFK hvor alle stillinger gås gjennom med sikte på mulige kostnadskutt.

Les: Rydder etter nedrykk

Misfornøyde spillere

Også Tom Nordlies stilling har blitt vurdert, og ledelsen i klubben har nå bestemt at han skal få fortsette i trenerjobben.

Dette til tross for at flere av spillerne i klubben har uttrykt misnøye med Nordlie.

Les: FFK-spillere vil bli kvitt Nordlie

Les: – Nordlie mangler tillit

FFK-veteran Pål André Czwartek har sågar uttalt at han ønsker FFKs gamle trener Knut Torbjørn Eggen tilbake som trener.

Les: Vil ha Eggen til FFK

- Dette er vanskelig for meg å kommentere akkurat nå. Vi må bare ta til etterretning det styret har gjort, sier Czwartek til VG Nett etter å ha fått beskjed om at Nordlie fortsetter.

Lyktes ikke i å unngå FFK-nedrykk

Nordlie kom til FFK fra Kongsvinger i august.

Håpet var at han skulle klare å redde klubben fra nedrykk, noe han hadde gjort for både Viking og Kongsvinger tidligere, men det lyktes ikke i FFK.

Nå får han i stedet ansvaret for å lede klubbens kamp for å komme tilbake til Eliteserien så snart som mulig.

Ifølge Fredriksstad Blad har styrene både i Fredrikstad Fotballklubb og FFK ASA gitt fornyet tillit også til administrerende direktør Runar Henriksen.

Det har stormet rundt Henriksen i høst, og han har måttet tåle mye kritikk fra FFKs supportere. Også vaktkorpset i FFK har stilt seg kritisk til måte han har ledet klubben på. Vaktene leverte tilbake utstyret sitt til klubben før helgen.

Henriksen har gitt avkall på 1,1 millioner kroner i lønn over de neste to årene, melder NTB.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • – Enklere for dem med kapital

    Rygge-ordfører Inger-Lise Skartlien er positiv til å støtte selskapet Jotunfjell som forhandler om å starte sivil lufttrafikk fra Rygge. – Det er nok enklere for dem som har kapital på plass, sier Skartlien på spørsmål om hun har mer troa på dette intitiativet enn på selskapet som de siste månedene har jobbet for å starte opp, Rygge Airport.