NRK Meny
Normal

Tollerne fant lager med alkohol i skogen

Fattet mistanke da samme bil passerte grensen fem ganger på kort tid.

Illustrasjonsfoto grense/toll

En person ble pågrepet mens tre andre stakk etter at en bil hadde passert grensen fem ganger med kort tids mellomrom (arkivfoto).

Foto: Rainer Prang / NRK

En person er pågrepet etter at en bil kjørte over grensen på Svinesund med lovlig kvote flere ganger på kort tid lørdag kveld.

– Tollerne så den samme bilen passere grensen fem ganger og fattet mistanke. Den ble stoppet, men hadde ikke med mer enn lovlig kvote. Så da fulgte vel tollerne etter den, sier operasjonsleder i Østfold politidistrikt, Tom Sandberg.

I skogen skal tollerne ha funnet smuglernes lager. 30 liter brennevin, 350 liter øl og sigaretter lå gjemt.

– De fire personene som satt i bilen stakk da av, men en polsk statsborger ble pågrepet, sier Tandberg.

Politiet leter nå etter de tre andre personene.

Mannen som er pågrepet vil bli avhørt på søndag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • USA vil bruke 90 mill. på Rygge

    USA vil bruke omkring 90 millioner kroner til å ruste opp Rygge militære flyplass, melder TV2.no. Bevilgningen er godkjent i USA, men det norske forsvarsdepartementet avviser at det er fattet noen beslutning om amerikanske investeringer på Rygge.

  • Trøgsting møter alvorlig tiltale

    En mann i 60-årene fra Trøgstad må i retten i Oslo over nyttår, tiltalt for besittelse av seksualiserte bilder av barn og forsøk på å begå seksuelle handlinger med en mindreårig. Ifølge tiltalen hadde han avtalt et møte med en 13 år gammel jente i februar, men da møtte i stedet en mann opp.