NRK Meny
Normal

Tok sin tredje strake borteseier

Sarpsborg 08 klatret opp fra nedrykksplass med 2-0-seier over Skeid på Bislet.

Det var stor stemning på Bislet i og med at flere hundre skotter varmet opp til onsdagens landskamp med å overvære kampen mellom Sarpsborg 08 og Skeid.

Dominerte kampen

Sarpsborg 08 vant sin tredje strake borteseier etter å ha dominert kampen.

Skeid ligger sist på tabellen med bare 11 poeng, og laget hadde lite å stille opp med mot et sultent Sarpsborg 08.

Det var tydelig at gjestene fra Østfold ønsket å komme seg opp fra nedrykksplassen, og det klarte de uten særlig store problemer.

Flott frispark

Sarpsborg 08 fikk betalt for sitt offensive spill etter 18 minutter. Martin Wiig skrudde da et frispark elegant rundt Skeid-muren og ned i det lengste hjørnet. Skeids keeper var sjanseløs.

Flere mål ble det ikke i første omgang selv om Michael Røn var nær ved å score med et par fine skudd.

Straffespark

Etter åtte minutter av andre omgang økte Bjørn Johannessen ledelsen til 2-0 med et kontrollert skudd fra straffemerket, og demed var kampen egentlig punktert.

Ikke mye spenning gjensto, for Skeid var aldri i nærheten av å utligne eller utfordre gjestene på alvor.

Dermed klarte Sarpsborg 08 å klatre forbi Løv-Ham, Mjøndalen og Nybergsund-Trysil på tabellen og ligger nå på 10. tiendeplass.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • HTH tapte andre kvartfinalekamp

    Halden Topphåndball tapte den andre kvartfinalekampen i håndballsluttspillet mot Haslum. Haslum vant 25-22 i Bærum. Halden vant den første kampen, og dermed blir det en tredje og avgjørende kvartfinalekamp i Halden kommende søndag.

  • FBK møter Larvik

    Fredrikstad Ballklubb skal møte Larvik i kvartfinalen i sluttspillet i håndball. Det ble klart etter at Larvik valgte å spille mot Fredrikstad. FBK vant den ene kampen mot Larvik i serien denne sesongen.