NRK Meny
Normal

Tok seg inn og ranet to 80-åringer

Etter å ha lagt igjen blomster tok de penger fra veska til den 80 år gamle damen. En halvtime senere slo trolig de samme tyvene til igjen.

Politiet tror det er samme tyvene som først tok seg inn hos en 80 år gammel dame i Fredrisktad sentrum, for deretter å ta seg inn hos en annen 80 år gammel dame på Østsiden i samme by.

I det ene forholdet sa den ene av tyvene at de solgte blomster. Han la også igjen en blomsterbukett som vi har. Den prøver vi å spore opp hvor den kan være kjøpt.

Operasjonsleder Villy Meier i Østfold politidistrikt.

La igjen blomsterbukett

Politiet jakter nå på ransduoen. I begge tilfeller tok ransduen penger fra veskene til damene.

– I det ene forholdet sa den ene av tyvene at de solgte blomster. Han la også igjen en blomsterbukett som vi har. Den prøver vi å spore opp hvor den kan være kjøpt, sier operasjonsleder Villy Meier i Østfold politidistrikt.

Også i det andre tilfellet greide tyvene å snakke seg inn til damen, før de fikk fatt i veske og lommebok som de stjal penger fra.

– To uflidde kraftige personer

Politiet leter etter en svenskregistrert sort Audi A6, med registreringsnummer SUC 574, som de to tyvene skal ha kjørt.

– Vi leter etter to store kraftige personer med utenlandsk opprinnelse. Vi har ikke veldig god beskrivelse av dem utover det, men de skal være litt uflidd, litt dårlig kledd rett og slett, sier operasjonslederen til NRK.no.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • HTH tapte andre kvartfinalekamp

    Halden Topphåndball tapte den andre kvartfinalekampen i håndballsluttspillet mot Haslum. Haslum vant 25-22 i Bærum. Halden vant den første kampen, og dermed blir det en tredje og avgjørende kvartfinalekamp i Halden kommende søndag.

  • FBK møter Larvik

    Fredrikstad Ballklubb skal møte Larvik i kvartfinalen i sluttspillet i håndball. Det ble klart etter at Larvik valgte å spille mot Fredrikstad. FBK vant den ene kampen mot Larvik i serien denne sesongen.