NRK Meny
Normal

Tok 2.-plassen i sammendraget til tross for diskvalifisering

18-år gamle Dennis Olsen er nest best i Formula Renault 2.0.

Dennis Olsen

18 år gamle Dennis Olsen ble diskvalifisert fra lørdagens løp. Likevel ble han nummer to i sammndraget. Dette bildet er tatt under løpet i Belgia.

Foto: Prema Powerteam

Lørdag ettermiddag kunne Moss Avis avvis melde at 18 år gamle Dennis Olsen var sikret 2.-plassen i sammendraget av Formula Renault 2.0.

Senere på kvelden kom kontrabeskjeden: Dennis Olsen ble disket fra løpet.

– Det kom som et sjokk. Etter løpet går den tekniske avdelingen til Renault gjennom bilene og på bilen til Dennis fant de ut at huset til hjullageret på det høyre bakhjulet var vasket. Det er ikke lov, sier faren til Dennis, Roy Espen Olsen til Moss Avis.

Dermed mistet Olsen de 18 poengene som hadde sikret han 2.-plassen.

Men det stoppet ikke 18-åringen. I det siste løpet for sesongen kjørte han inn til 6. plass og tok åtte poeng. Dermed har han også 2.-plassen i sammendraget i lomma.

– Jeg er så glad, sier faren hans, Roy Espen Olsen til avisa.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Utøvet vold mot samboeren

    Politiet i Sarpsborg har pågrepet en mann i 60-årene, skriver de på Twitter. Mannen skal være beruset og ha utøvet vold mot samboeren sin. Hun har blitt påført mindre skader.

  • Fem menn bortvist fra strand i Moss

    Politiet har valgt å bortvise fem menn fra Sjøbadet i Moss og sentrum etter at de skal ha oppført seg upassende overfor andre personer på stedet.