NRK Meny
Normal

Togtrafikken er i rute igjen

Problemer med et signalanlegg sperre togtrafikken i flere timer torsdag.

Kø på toget
Foto: Picasa 2.7 / NRK

Det ble sperret for tog mellom Vestby og Moss på grunn av problemer med signalanlegget på Hølen.

Buss-forbindelse

Togene ble dermed innstilt på strekningen mellom Moss og Spikkestad, samt mellom Moss og Vestby.

Strekningen mellom Oslo og Halden (Gøteborg) ble også berørt av signalproblemene, og togene ble innstilt mellom Oslo og Moss.

Passasjerer ble kjørt med buss på de innstilte strekningene. 

Forsinkelser

Like før klokken 13.30 var problemene på Hølen løst. Dermed ble Østfoldbanen åpnet igjen.

- Med unntak av ett tog som går til Gøteborg klokken 13 som er 15 minutter forsinket, og ett tog til Halden som blir byttet ut med buss, er alt i rute igjen, sier strekningsansvarlig på Østfoldbanen, Terje Andersen til NRK. 

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Må registrere brønner

    Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Formålet er at informasjonen skal være lett tilgjengelig for kommunene når de legger planer for arealene rundt brønnområdet, skriver Aremark kommune på sine hjemmesider. Du må selv registrere brønnen på mattilsynet.no.

  • Kritisk til Peterson-flytting

    Høyre-politiker i Sarpsborg Marit Kildedal er kritisk til egen kommune for at det ikke har vært noen tilgjengelig tomt for Peterson Packaging i Sarpsborg. Bedriften har kjøpt tomt og planlegger flytting til Halden. – Sarpsborg kommune er for bakpå, middelmådige og for lite effektive. Det ser vi resultatet av i denne saken, sier hun til Sarpsborg Arbeiderblad.