NRK Meny

Togforsinkelser Østfoldbanen

 • Vil ha kortere sommervedlikehold

  NSB ønsker at neste sommers vedlikehold på jernbanen skal passe bedre med felleserien, og kommer til å ta dette opp med Bane NOR. Det bekrefter pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i NSB. Denne uka vil det være svært trangt på Østfoldbanen fordi NSB bare kan bruke ett togsett på strekningen sør for vedlikeholdsarbeidet på Østfoldbanen.

  Passasjerer losses på bussen i Vestby
  Foto: Bengt-Eigil Ruud
 • Flere timer med bergingsarbeid

  Det vil ta tid før Ski stasjon opererer som normalt igjen. – Vi jobber med å få toget på sporet igjen, men det kan ta noen timer til, opplyser Bane NORs pressevakt. NSB kjører imens buss for tog mellom Kråkstad og Ski.

 • Trafikkstans på østre linje

  På Østfoldbanens østre linje er det stans i trafikken mellom Kråkstad og Ski. Et tog uten passasjerer har sporet av i lav fart, opplyser Bane NOR. NSB setter inn alternativ transport for tog som blir innstilt.

 • Forsinkelser på Østfoldbanen

  Det er forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen mellom Kolbotn og Oslo, melder Bane NOR. Årsaken til innstillingene er en feil på sporet ved Oslo S. Også Bergensbanen er rammet av forsinkelser mellom Ål og Gol på grunn av feil på en sporveksel.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Lastebil forårsaket kjedekollisjon

  En lastebil var årsak til kjedekollisjonen ved Susebakke i Mysen. Lastebilen kjørte inn i en bil som igjen traff bilen foran. Føreren av lastebilen blir anmeldt og får førerkortet beslaglagt, melder politet. En av personbilførerne er kjørt til legevakt med nakkesmerter.

 • Gutt lettere skadd i ulykke

  Det er en ung gutt som er blitt påkjørt i Spydeberg. Han er ikke alvorlig skadet, men har smerter i en ankel, ifølge politiet.