FFK må vinne i Sandnes

I kveld reiser Fredrikstad til Sandnes for skjebnekamp i nedrykksstriden. FFK ligger på kvalikplass, mens Sandnes Ulf jager rett bak, kun to poeng etter.

FFK-trener Trond Amundsen

FFK-treneren er klar for et tøft oppgjør mot Sandnes Ulf.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Begge lag er desperat ute etter en seier for å komme seg ut av nedrykkssumpa. FFK har 24 poeng etter 26 kamper og ligger på kvalikplass før kveldens runde.

Sandnes Ulf, med én kamp mindre spilt enn gjestene, står med 22 poeng og ligger på nest siste plass.

Opp til Sogndal og trygg plass er det tre poeng for rødbuksene, som håper å ta med seg alle tre poengene hjem til Fredrikstad.

Tøft kampprogram

Skal FFK ha et håp om fornyet kontrakt etter årets sesong må kampen på Sandnes vinnes. Det er trener Trond Amundsen veldig klar på.

– Vi merker selvfølgelig trykket rundt kampen. Det er stor oppmerksomhet rundt dette oppgjøret. Vi føler oss godt forberedt til en tøff kamp mot Sandnes Ulf, sa Amundsen til FFKs hjemmesider.

I de avsluttende rundene av årets eliteserie skal FFK opp mot Odd Grenland, Molde og Rosenborg. Derfor er det uhyre viktig for gjestene å sikre en seier i dag.

– Vi har forsterket den gode offensive prestasjonen fra Brann-kampen, og samtidig jobbet med den defensive strukturen. Det ble litt mye strekk i laget sist, forteller FFK-treneren.

Vil snu tapsrekka

Etter tre strake tap er det nå et revansjelystent FFK-lag som entrer matta på Sandnes i kveld.

Sist runde ble det et bittert tap for Brann, men Amundsen mener troppen er fokusert.

– Med tanke på hvordan de siste par kampene har gått i mot oss, er gutta veldig veldig lystne på å snu den trenden, slik at vi kan ta med oss tre poeng hjem, sier han til fredrikstadfk.no

Det er også klart at hjemmelaget mister sin kaptein, Aksel Berget Skjølsvik til kveldens oppgjør.

FFKs lag mot Sandnes Ulf:

Masalin - Landgren, Horn, Grorud, Martinsen - Halvorsen, Ramberg, Jabbie, Sreckovic - Stene, Pusic

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bilfører fikk inndratt førerkortet

    De to fotgjengerne som ble påkjørt på Gressvik i Fredrikstad i formiddag, var ved bevissthet da de ble kjørt bort i ambulanse. Ut over det vet ikke politiet hvor alvorlig skadd de er, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt. De ble påkjørt i et fotgjengerfelt og mannen som kjørte på dem har fått inndratt førerkortet.

  • Tente på egen leilighet

    En 37 åring fra Moss møter i dag i tingretten tiltalt for å ha forsøkt å tenne på egen leilighet som ligger i et bygg med fem andre leiligheter.
    Ifølge tiltalen skal han i fjor høst ha helt 4,3 liter bensin ut på kjøkkenet og tent på.
    I to av de andre leilighetene var det folk hjemme. Brannen slukket av seg