NRK Meny

To uker uten tog i sommer

Det blir stengt for all togtrafikk mellom Oslo S og Ski den siste uken i juni og den første uken i august, fordi Jernbaneverket skal utføre arbeider inn mot sentralstasjonen. I tillegg blir det redusert togtilbud gjennom hele sommeren. Det blir satt opp alternativ transport, men NSB oppfordrer kundene til å vurdere om de kan ta ut ferie eller arbeide hjemmefra de ukene det ikke går tog.

Kaos på Østfoldbanen
Foto: Stephan Reis

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil ha østersdugnad langs kysten

    Tusenvis av oss ble med for å rense strendene for søppel, nå vil Oslofjordens Friluftsråd ha folk til å plukke stillehavsøsters. Arten har etablert seg med rekordfart langs hele Østfoldkysten. Friluftsrådets direktør Rune Svensson håper folk stiller opp på denne ryddeaksjonen også.

    Hånd med stillehavsøsters
    Foto: Trausti Sigurdsson
  • Prøvde å smugle butikkinnredning

    En estlender ble i går ettermiddag stanset med 17 kolli med butikkinnredning på vei inn i landet over Ørje. Innredningen skulle videre til et firma, opplyser sekssjonssjef Gro Lene Gundelsby ved Ørje tollsted til NRK. Varene er deponert, slik at firmaet kan hente de senere hvis det blir klart at de har handlet i god tro. Sjåføren må betale et forelegg på 25.000 kroner, opplyser politiet til Smaalenenes Avis.