NRK Meny

To uker uten tog i sommer

Det blir stengt for all togtrafikk mellom Oslo S og Ski den siste uken i juni og den første uken i august, fordi Jernbaneverket skal utføre arbeider inn mot sentralstasjonen. I tillegg blir det redusert togtilbud gjennom hele sommeren. Det blir satt opp alternativ transport, men NSB oppfordrer kundene til å vurdere om de kan ta ut ferie eller arbeide hjemmefra de ukene det ikke går tog.

Kaos på Østfoldbanen
Foto: Stephan Reis

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Satser på cruiseanløp

    Fylkesutvalget i Østfold vil fortsette å støtte prosjektet Cruise Østfold, som har som mål å gjøre Øra i Fredrikstad til den mest attraktive cruisedestinasjonen i Oslofjorden. Fylkesrådmannen anbefalte politikerne å si nei til søknaden om 800.000 kroner i støtte, men fylkesutvalget ønsker å finne midler til satsingen.

  • Uskikket til næringsvirksomhet

    En 43-åring fra Rygge er fradømt retten til å drive næringsvirksomhet i minst fem år. I en dom fra Moss tingrett blir mannen beskrevet som særdeles uskikket til å drive næringsvirksomhet, etter flere tidligere dommer for blant annet brudd på regnskapslov, bokføringslov samt bedrageri. Han må også sone fem måneder i fengsel for regnskapsmangel.