NRK Meny
Normal

To tyverier fra samme båtlager

Båtmotorer for flere millioner kan være borte fra lageret i Halden.

Tyver har forsynt seg med flere båtmotorer fra lagringsplassen til en båtforretning i Halden.

Tyveriene skjedde i perioden 26. til 29. juli, forteller fungerende kriminalsjef Vidar Andersen ved Halden politistasjon.

Nytt tyveri

For rundt en måned siden forsynte tyver seg med ni båtmotorer fra samme lagringsplass, til en verdi av flere millioner kroner.

– Nå har det vært et nytt tyveri på samme sted av fem båtmotorer til. En vinsj er også tatt fra en båttilhenger, sier Andersen.

– Store verdier

Politiet i Halden opplyser at de vil gjennomføre en åstedsgransking på stedet i løpet av onsdagen.

– Vi ønsker at politiet blir kontaktet hvis noen har observert bil eller personer som har flyttet båtmotorer over til kjøretøy, sier Andersen

Det er foreløpig uklart hvor store verdier tyvene har fått med seg.

– Jeg antar at det er store verdier. Noen av motorene er større, mens andre er mindre. Vi har ikke totalverdiene, sier krimsjefen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Comet slår hardt tilbake

    Comet havnet under tidlig i andre periode i 1. divisjonskampen i ishockey mot Grüner. Men etterpå scoret haldenserne fire ganger, og leder dermed 4-1 etter to perioder.

  • Ny storseier til Halden

    Halden Topphåndball fortsetter å bøtte inn mål, og borte mot Kolstad stoppet de ikke før de hadde scoret 36 ganger. Det var nok til seier, og dermed trygger haldenserne tabelltoppen i eliteserien.