NRK Meny

To trafikkulykker

I halv to-tiden fikk politiet melding om to trafikkulykker i Østfold. En langs 110 ved Jordbærbua i Råde, en i Storveien på Gressvik, rett ved bakeriet. Ved Jordbærbua skal en bilist ha kjørt inn i veggen på huset, men vedkommende mener han ble dyttet av en annen bil. I Fredrikstad er det snakk om en singelulykke. Bilen skal ha kjørt av veien og to personer er nå sendt til sykehus. Politiet skriver på Twitter at det ikke er noen trafikkproblem i Gressvik.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tiltalt for at Fredrikstadmann døde

    To menn er tiltalt i forbindelse med at en Fredrikstad-mann døde i Bergen i fjor sommer, skriver Bergensavisen. De to er tiltalt for å forlatt mannen i hjelpeløs tilstand i en leilighet. Begge nekter straffskyld. – Min klient visste ikke at den nå avdøde var hjelpeløs. I så fall ville han aldri ha forlatt ham, sier en av forsvarerne, advokat Jannicke Keller-Fløystad, til Bergens Tidende.

  • Fem Blått Flagg-strender i Østfold

    Fem av årets 17 Blått Flagg-strender i landet ligger i Østfold, tre av dem i Moss. Blått Flagg er en internasjonal sertifisering som betyr at stranda tilfredsstiller strenge miljø, vannkvalitets- og sikkerhetskrav. Strendene er Sjøbadet, Tronvikstranda og stranda i Nesparken i Moss, Foten i Fredrikstad og Kroksand i Hvaler.

    Sjøbadet i Moss
    Foto: Espen Torgersen / NRK