NRK Meny
Normal

To til sykehus etter trafikkulykke på E18

En mann og en kvinne er fraktet til sykehus etter at en bil kjørte på en annen bil bakfra i Ramstadkrysset på E18 i Østfold.

Ulykken skjedde like før klokken 13 lørdag ettermiddag.

Frkatet til sykehus med nakkesmerter

– En dame på 69 år som var sjåfør av den ene bilen ble sammen med en passasjer i bilen fraktet til Sykehuset Østfold i Fredrikstad. Begge med smerter i nakken.

Det er foreløpig ikke kjent om skadene de to har pådratt seg er alvorlige.

– Sjåføren av bilen bak, en mann på 55 år, skal ikke ha blitt skadet, forklarer operasjonsleder Jarl Helge Andersen i Follo politidistrikt.

Skulle ut på E18

Årsaken til ulykken var at sjåføren av bilen bak ikke greide å stanse for bilen foran. Bilen smalt dermed inn i bakenden på bilen hvor den 69 år gamle kvinnen var sjåfør.

Bilene kom opp fra Mysen og skulle ut på E18 da ulykken skjedde, ifølge operasjonslederen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vann i veibanen på E18

    Politiet opplyser at bakgrunnen for trafikkulykken på E18 ved Elvestadkrysset er mye vann i veibanen. En bil kjørte inn i en stor vanndam i venstre felt som førte til at bilen ble dratt mot høyre og traff en annen bil i høyrefelt. Ansvarlig veimyndighet er varslet for å få drenert vannet.

  • Sparta-seier i Stavanger

    Sparta vant 3–1 mot Stavanger på bortebane i Rogaland. Henrik Knold scoret sarpingenes siste mål i tredje periode. Sparta ligger på andreplass på tabellen.