NRK Meny
Normal

To til sykehus etter trafikkulykke på E18

En mann og en kvinne er fraktet til sykehus etter at en bil kjørte på en annen bil bakfra i Ramstadkrysset på E18 i Østfold.

Ulykken skjedde like før klokken 13 lørdag ettermiddag.

Frkatet til sykehus med nakkesmerter

– En dame på 69 år som var sjåfør av den ene bilen ble sammen med en passasjer i bilen fraktet til Sykehuset Østfold i Fredrikstad. Begge med smerter i nakken.

Det er foreløpig ikke kjent om skadene de to har pådratt seg er alvorlige.

– Sjåføren av bilen bak, en mann på 55 år, skal ikke ha blitt skadet, forklarer operasjonsleder Jarl Helge Andersen i Follo politidistrikt.

Skulle ut på E18

Årsaken til ulykken var at sjåføren av bilen bak ikke greide å stanse for bilen foran. Bilen smalt dermed inn i bakenden på bilen hvor den 69 år gamle kvinnen var sjåfør.

Bilene kom opp fra Mysen og skulle ut på E18 da ulykken skjedde, ifølge operasjonslederen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Brannårsak fortsatt ukjent

    Politiet vet fortsatt ikke brannårsaken til skogbrannen i Moss på tirsdag. Politiet har enda ikke fått rapporten fra krimteknikerne, men de skal ikke ha klart å konkludere med en brannårsak. Seksjonssjef i Moss, Henning Dalbye forteller at de er i ferd med å skaffe seg en oversikt over de som har vært i området. Arbeidere fra BaneNor jobbet rundt stedet, men også turgåere har ringt inn og sagt ifra at de har vært der.

  • Innbrudd i Fredrikstad

    Det har vært innbrudd i en bolig på Kråkerøy i Fredrikstad i løpet av dagen, melder politiet. Gjerningspersonen har brutt opp et vindu, og stjålet sølvtøy, blant annet. Politiet er på stedet og utfører åstedsundersøkelse.