NRK Meny
Normal

To skadd i trafikkulykke

To personer ble lettere skadet i forbindelse med en trafikkulykke mandag formiddag.

En personbil ble påkjørt bakfra ved Solgård bensinstasjon på Skåra-sletta i Fredrikstad. Ulykken skjedde rett før klokken 11 mandag formiddag på riksvei 117.

Kraftig sammenstøt

Sammenstøtet skal ha vært såpass kraftig at både personen i bilen som ble påkjørt og personen i bilen som kjørte på, er skadet.

- Ingen av de to er alvorlig skadet. Den ene er fraktet til sykehus mens den andre får behandling av legevakten, sier operajsonsleder Tommy Antonsen ved Østfold politidistrikt.

Raskt ryddet

Det skal ikke ha oppstått problemer i trafikken som følge av ulykken.

- På riksvei 117 er heller ikke trafikken stor. Det ble raskt ryddet opp og dermed ble det ingen problemer med trafikken i området, sier Antonsen til NRK.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se nyhetene fra NRK Østfold

    Renée Nilsen gir deg nyhetene fra Østfold klokka 18:50.
  • -Uegnet for eldre og syke innsatte

    Halden fengsel er uegnet for eldre og syke innsatte. Det sier advokat Harald Otterstad. Otterstad er forsvarer for 83-åringen som ble dømt til 13,5 års ubetinget fengsel for å ha drept sin kone med gevær i parets hjem i Sarpsborg. 83-åringen søker nå om benådning på grunn av sviktende helse. Ifølge Otterstad har ikke fengselet kapasitet til å følge opp mannen. Are Høidal, Fengselsleder i Halden fengsel, vil ikke kommentere enkeltsaker, men sier det er Halden kommune som er ansvarlig for helsetjenesten i fengselet. Ellers legger Høidal til at de tilrettelegger for soning i alle livsfaser i norsk kriminalomsorg, fra ung til gammel.