NRK Meny
Normal

To skadd i trafikkulykke

To personer ble lettere skadet i forbindelse med en trafikkulykke mandag formiddag.

Artikkelen er flere år gammel.

En personbil ble påkjørt bakfra ved Solgård bensinstasjon på Skåra-sletta i Fredrikstad. Ulykken skjedde rett før klokken 11 mandag formiddag på riksvei 117.

Kraftig sammenstøt

Sammenstøtet skal ha vært såpass kraftig at både personen i bilen som ble påkjørt og personen i bilen som kjørte på, er skadet.

- Ingen av de to er alvorlig skadet. Den ene er fraktet til sykehus mens den andre får behandling av legevakten, sier operajsonsleder Tommy Antonsen ved Østfold politidistrikt.

Raskt ryddet

Det skal ikke ha oppstått problemer i trafikken som følge av ulykken.

- På riksvei 117 er heller ikke trafikken stor. Det ble raskt ryddet opp og dermed ble det ingen problemer med trafikken i området, sier Antonsen til NRK.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • - Uheldig med deltidsstillinger

    Sykepleierforbundet i Østfold mener det er ressurssløseri at kommunene har så mange deltidsstillinger for syklepleiere. - Det betyr at vi må utdanne to sykepleiere for å fylle ett årsverk, noe som er misbruk av samfunnets ressurser, sier leder Karen Brasetvik. I Østfold er det noen små kommuner som kun tilbyr deltid, mens ingen kommuner har mer enn to av tre ansatte i heltidsstillinger.