NRK Meny
Normal

Utfor veien etter stygg forbikjøring

To personer ble fraktet til Ullevål universitetssykehus etter at de kjørte av veien og inn i et tre lørdag ettermiddag.

Ulykken skjedde vest for Kråkstad i Ski ved halv tre-tiden lørdag ettermiddag.

Lettere skader

Ifølge informasjonsansvarlig Alf Terje Bøhler ved Ullevål universitetssykehus er de to som ble fraktet til sykehuset bare lettere skadet.

- Det er snakk om en 35 år gammel kvinne og en 60 år gammel mann. De er nå overført til Aker sykehus. Hennes skader er såpass beskjdene at hun kommer til å bli raskt skrevet ut fra sykehuset raskt. Han er også lettere skadet og for hans del er det snakk om brystskader, sier Bøhler til NRK.

Det var redusert fremkommelighet på E18 i Ski en kort periode som følge av ulykken. Men klokken 17 gikk trafikken som normalt.

Stygg forbikjøring

Ingen andre biler ble rammet av ulykken som skal ha skjedd like etter en stygg forbikjøring.

- Tilbakemeldinger jeg har fått går ut på at en annen bil kom svært nært foran etter en forbikjøring. Og at de havnet i grøfta og i dette treet etter å ha gjort en brå unnamanøvrering, sier operasjonsleder Børge Løge i follopolitiet til NRK.

Politiet vet ikke hvor bilen som kjørte forbi har tatt veien.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Skolebuss av veien på Slitu

    Politiet i Follo melder på Twitter at en skolebuss har sklidd av veien i lav hastighet på Slitu i Eidsberg. Det skal ikke være personskader og ny buss er rekvirert. Det regner på stedet og er svært glatt. Politiet er på stedet.

  • Vil fremskynde akutt-utvidelse

    Sykehuset Østfold bør bruke pengene fra salget av institusjonen Furutun til en utvidelse av akuttmottaket på Kalnes. Det foreslår sykehusledelsen. Utvidelsen av akuttmottaket er beregnet å koste vel 15 millioner kroner og salget av Furutun ga 22 millioner kroner.