NRK Meny
Normal

To pågrepet etter mulig voldtekt

En kvinne i 20-årene skal ha blitt voldtatt på et nachspiel i Askim natt til søndag.

Voldtekten skal ha skjedd på et nachspiel på en privatadresse i Askim natt til søndag, skriver Østfold-politiet på Twitter. To menn i midten av 20-årene er pågrepet.

– De ble pågrepet natt til søndag og sitter nå i arrest. De er siktet for legemsfornærmelse og voldtekt, sier politistasjonssjef i Askim, Trond Widme til NRK.

De to mennene som er pågrepet er begge fra Askim.

– Avhørene fortsetter, de to mistenkte vil bli avhørt på nytt, i tillegg vil fornærmede bli avhørt, sier Widme om utviklingen i saken.

Vurderer varetekt

Den fornærmede kvinnen er i slutten av 20-årene, og ikke bosatt i distriktet. Hun er tatt hånd om av helsevesenet.

Trond Widme, politistasjonssjef i Askim

Trond Widme, politistasjonssjef i Askim.

Foto: Tomas Berger / NRK

– Har det vært noen vitner til hendelsen?

– Det har vært andre på adressen, men om de har vært vitne til hendelsen vil den videre etterforskningen vise, svarer Widme.

– Vil de to bli fremstilt for varetekt?

– I løpet av dagen bør vi ha dannet oss et bilde av om det blir varetektsfengsling, forteller politistasjonssjefen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vil sikre elever internett hjemme

    Ikke alle elever har tilgang til internett, pc eller nettbrett hjemme. Det bekymrer Ap-politiker og lærerskolestudent Synne Skartlien i Rygge. I kommunestyret denne uka ber hun ordføreren svare på hva som skal gjøres for å sikre at elever har nødvendig utstyr hjemme.

  • Klager på deponiplaner

    Alle de nærmeste naboene til det planlagte deponiet og pukkverket på Riiser gård i Hobøl har signert en protest mot planene. Det skriver Smaalenenes Avis. Hvis planene går gjennom, skal 400.000 lastebillass kjøres inn i nabolaget i løpet av de neste 30 årene, ifølge avisen.