NRK Meny
Normal

To knivskadde, mann mistenkt i Fredrikstad

Klokken 18:33 fikk politiet melding, og patruljen som dro til en bolig i Falcheveien på Lisleby i Fredrikstad fant to personer med knivskader.

Knivstikking Falcheveien

Politiet fikk melding om knivstikkingen klokken 18:33 i kveld.

Foto: Andreas Utberg / Utrykningsnytt

De to personene er et ektepar, begge er i 60-årene. Kvinnen har alvorlige, men ikke livstruende skader, opplyser politiet. Mannen er lettere skadet.

Vi antar at han også er gjerningsmannen, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt.

– Det er informasjon innhentet på stedet som tyder på dette.

Kvinnen er fraktet til Sykehuset Østfold Kalnes. Mannen har fått legebehandling på stedet.

Laster Twitter-innhold

Få detaljer klare så langt

Politiet har sikret boligen der knivstikkingen angivelig har skjedd. Åstedet skal undersøkes utover kvelden, som en del av etterforskningen som er satt i gang. Flere detaljer om de to, eller hva som førte til knivstikkingen, har ikke politiet bragt på det rene enda.

– Det er ingenting som slår oss umiddelbart om det, sier Marstad, vi har ikke tid til å gå inn i de detaljene enda.

Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Må registrere brønner

    Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Formålet er at informasjonen skal være lett tilgjengelig for kommunene når de legger planer for arealene rundt brønnområdet, skriver Aremark kommune på sine hjemmesider. Du må selv registrere brønnen på mattilsynet.no.

  • Kritisk til Peterson-flytting

    Høyre-politiker i Sarpsborg Marit Kildedal er kritisk til egen kommune for at det ikke har vært noen tilgjengelig tomt for Peterson Packaging i Sarpsborg. Bedriften har kjøpt tomt og planlegger flytting til Halden. – Sarpsborg kommune er for bakpå, middelmådige og for lite effektive. Det ser vi resultatet av i denne saken, sier hun til Sarpsborg Arbeiderblad.