NRK Meny
Normal

To barn til sykehus etter krasj

To barn på ti år måtte fraktes til sykehus etter en sykkelulykke i Moss torsdag ettermiddag.

Ambulanse (illustrasjonsfoto)
Foto: Heiko Junge / Scanpix

- Begge ble kjørt til Sykehuset Østfold i Fredrikstad, forteller operasjonsleder Martin Nygårdsmoen i Østfold politidistrikt.

Bevisstløs

Ifølge Moss Avis skal ulykken ha skjedd da de to barna, en gutt og en jente, syklet nedover Anna Hagmanns gate på Jeløy torsdag ettermiddag - og kolliderte med hverandre.

Det ene barnet skal ha vært bevisstløst da politiet kom til ulykkesstedet.

Ved 18-tiden torsdag opplyses det fra akuttmottaket ved Sykehuset Østfold at ingen av barna er alvorlig skadet, men at ett av dem kan ha pådratt seg en hjernerystelse.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Over 12 000 dårlige betalere

    7,3 prosent av folk i Østfold har en eller flere inkassovarsler eller andre betalingsanmerkninger. Det viser tall fra betalingsselskapet Lindorff, offentliggjort av Dagsavisen. Bare Finnmark har en høyere andel enn Østfold. I de fire største kommunene har til sammen 12 407 personer en total gjeld med anmerkninger på nesten 1,6 milliarder kroner.

  • Stor sprik i avfallsgebyr

    Rømskog kommune hadde det dyreste årsgebyret for avfallstjenester av alle kommunene i Østfold i 2017/2018, viser KOSTRA-tallene. Totalt var årsavgiften på 3 204 kroner. Sarpsborg kommune hadde de laveste gebyrene, på 1 552 kroner.

    Tipping av avfall
    Foto: Østfold Energi