Normal

To barn savnet i Tomter

To barn på fire og seks år er savnet fra boligen sin i Tomter i Hobøl. Politiet leter med helikopter, og ber folk i nabolaget sjekke hagene sine.

Laster kart, vennligst vent...

Barna lekte ved boligen sin, og ble savnet rundt en time før politiet ble informert ca. klokken 1830.

Seksåringen skal være kledd i en rød dunjakke, fireåringen i en grønn kjole.

– Vi fikk meldingen like etter klokken 1830, sier operasjonsleder Steffen Øvstedal i Follo. Da hadde barna vært borte i en times tid i forkant, etter at de hadde vært ute og lekt, fortsetter Øvstedal.

Nå leter politiet blant annet med helikopter, og andre mannskaper er underveis.

– Vi får hjelp av Røde Kors, og Norske Redningshunder er også på vei hit.

Letingen skjer i området rundt Prest Fønhus veg i Tomter. Det er et område med relativt tett bebyggelse, men også åpne jorder og skogholt.

– Det er mange steder å gjemme seg. Vi har bedt folk i nabolaget sjekke hager og lignende, for å se om barna kan være der, sier Øvstedal.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Mistenkt for bilinnbrudd

    Politiet pågrep en mann i Sarpsborg ved 6.30-tiden i morges mistenkt for bilinnbrudd. Mannen var ruset og "snoket" rundt biler i Roald Amundsens gate. Ifølge politiet bar mannen også kniv.

  • Østfoldbanen er åpen

    Treet som hadde falt over togskinnene er fjernet, og Østfoldbanen var åpent for trafikk igjen mellom Fredrikstad og Råde i 21.30-tida, melder Bane Nor på Twitter. Mellom Moelv og Lillehammer er det redusert hastighet på grunn av flomfare, melder NSB.