NRK Meny
Normal

To barn savnet i Tomter

To barn på fire og seks år er savnet fra boligen sin i Tomter i Hobøl. Politiet leter med helikopter, og ber folk i nabolaget sjekke hagene sine.

Laster kart, vennligst vent...

Barna lekte ved boligen sin, og ble savnet rundt en time før politiet ble informert ca. klokken 1830.

Seksåringen skal være kledd i en rød dunjakke, fireåringen i en grønn kjole.

– Vi fikk meldingen like etter klokken 1830, sier operasjonsleder Steffen Øvstedal i Follo. Da hadde barna vært borte i en times tid i forkant, etter at de hadde vært ute og lekt, fortsetter Øvstedal.

Nå leter politiet blant annet med helikopter, og andre mannskaper er underveis.

– Vi får hjelp av Røde Kors, og Norske Redningshunder er også på vei hit.

Letingen skjer i området rundt Prest Fønhus veg i Tomter. Det er et område med relativt tett bebyggelse, men også åpne jorder og skogholt.

– Det er mange steder å gjemme seg. Vi har bedt folk i nabolaget sjekke hager og lignende, for å se om barna kan være der, sier Øvstedal.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.