NRK Meny

To års forvaring for væpnet ran

En 27 år gammel mann er funnet skyldig i det væpnede ranet av nettbutikken superkul.no i Greåker i desember i fjor. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

Mannen fyrte av et skudd under ranet, og han er også funnet skyldig i flere andre lovbrudd knyttet til ranet. Han prøvde i retten å hevde seg utilregnelig under ranet, men retten dømte ham til to års forvaring for grovt ran.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Ta ditt ansvar

    -Tekstmelding-saken er en lei sak for Senterpartiet. Det sier leder i Østfold Sp, Simen Gjølsjø. Senterpartiet har fortsatt ikke fått klarhet i hvem som sendte den sjikanerende tekstmeldingen til Liv Signe Navarsete og i dag ble saken politianmeldt. Meldingen det dreier seg om ble sendt under en hyttetur i 2016 der ti senterpartimenn var samlet. Gjølsjø håper den skyldige står fram og tar sitt ansvar.

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.