NRK Meny
Normal

Tjernås ferdig i FFK

Lars Tjernås og Fredrikstad Fotballklubb skiller lag.

Lars Tjernås.
Foto: Schønhaug, Bjørn Harry / Scanpix

– Vi har akkurat blitt enige om at vi avslutter forholdet. Det er et ledd i innsparinger på grunn av økonomien vår. Det er skjedd i full forståelse uten dramatikk i det hele tatt, sier styreleder Svein Johannessen.

Tjernås var ansatt som analysesjef og assistenttrener i klubben. Ifølge Svein Johannessen skal ikke Tjernås ha fått sparken.

– Nei! Langt i fra, svarer han.

– Er det noen flere som er på vei ut nå?

– Nei, nå har vi ikke noe mer folk enn de vi trenger i alle ledd, sier Johannessen.

Ofret på grunn av økonomien

Lars Tjernås bekrefter at økonomien var årsaken til at han forlot klubben.

– Jeg fordi klubben vil og må spare penger, og at jeg sammen med andre har blitt ofret på grunn av dette, skriver Lars Tjernås i en tekstmelding til NRK.no

Han sier også at han og klubben fort ble enige.

– Jeg har fra dag én aldri spurt hva klubben kan gjøre for meg, men hva jeg kan gjøre for klubben. Når situasjonen er som den er, så ble vi greit enige, sier Tjernås, som understreker at han har et godt forhold til de han har jobbet tett med i FFK - det vil si trenerteamet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slevik vant Europacupen

    Sleviks innebandyherrerer vant i kveld Europacupen. De slo det latviske laget Valmiera 8-5. Ryan Halldén ble kåret til Sleviks beste spiller i finalen. Slevik vant samme turnering for noen år siden. Det skriver f-b.no.

  • Etterlyser stjålet bil

    En bil ble stjålet fra et verksted i Skiptvet natt til i dag. Den stjålne bilen er en Mercedes E270, med kjennetegn CE97318. Noen nøkler til andre biler ble også tatt.