NRK Meny
Normal

Tiltalt for beføling av mindreårige

En Spydeberg-mann på 33 år må i neste uke møte i Heggen og Frøland tingrett.

Tiltalen omfatter to tilfeller av beføling av seksuell handling med barn under 16 år, og tre tilfeller av seksuell handling med noen som ikke ga samtykke.

Tre jenter

Dette skal ha gått utover tre jenter. De var i alderen 15 til 16 år i tiden fra julen 2005 til juli 2006, da de anmeldte forholdene skal ha foregått.

Mannen er også tiltalt for å ha solgt eller servert alkohol og sigaretter til mindreårige, nærmere bestemt en av jentene, samt to yngre gutter.

Straffesaken kommer opp i Heggen og Frøland tingrett den 15. februar.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Grovt hærverk i Moss

    Omtrent tretti lyssøyler har blitt veltet og ødelagt langs bryggepromenaden i Moss i natt. Det skriver Moss Avis. Politiet har gjort undersøkelser og det er oppretta sak, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til avisa, som også skriver at Hafslund er varsla slik at man kan få tatt strømmen på søylene.

  • – Bør ikke bosette flere

    Rådmannen i Sarpsborg mener kommunen ikke har kapasitet til å bosette flere flyktninger i år, enn de 45 som allerede er vedtatt. Kommunen er bedt om ta imot ti til, men rådmannen sier de ikke har mulighet til å hjelpe dem som kan ha behov for spesiell helsehjelp. Saken skal behandles politisk i slutten av august.