NRK Meny

Tiltalt for å ha bestilt drap

En 45 år gammel far fra Fredrikstad må møte i Borgarting lagmannsrett i slutten av måneden, tiltalt for å ha bestilt drap på datterens kjæreste. Mannen ble frifunnet for anklagene da saken var oppe i tingretten i Oslo for et år siden, men frifinnelsen ble anket. Ifølge tiltalen skal mannen ha avtalt å betale en 30 år gammel mann 250.000 kroner for å ta livet av kjæresten til datteren.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rittet stoppet på grunn av seilbåt

    Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad. Et brudd med fire syklister lå 21 sekunder foran hovedfeltet da brua ble stengt for å slippe igjennom en seilbåt. – De skal ha fått beskjed om dette, sånn jeg forstår det er det utenfor vårt ansvarsområde så lenge vi har gitt beskjed, sier teknisk rittleder Sondre Sørtveit til HA.

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK