NRK Meny

Tilbyr Staten flyplassen på Rygge

Eierne av flyplassen på Rygge har tilbudt staten å overta eierskapet. Det skriver Moss Dagblad. Det var i et møte i juni mellom eierne av Rygge Sivile Lufthavn, RSL, og Samferdselsdepartementet at tilbudet ble gitt. – Vi håper at Staten vil vurdere dette tilbudet, sier fylkesordfører Ole Haabeth til avisen. RSL, som driver Moss lufthavn Rygge, eies av Thon Holding, Orkla Eiendom, Østfold Energi og Østfold fylkeskommune.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • En russ i arresten

    En ung mann ble satt i arresten tidlig i går kveld, etter å ha vært veldig full og ruset på russens landstreff på Fredriksten Festning i Halden. Han var ikke i stand til å ta vare på seg selv, og fikk først hjelp av Røde Kors på stedet. Tilstanden hans var såpass at han ble hentet av politiet og satt i arresten for å tørke opp, sier Operasjonsleder ved Politiet Øst, Gisle Sveen. Mannen ble senere dimittert.

  • Prøvde å skalle ned vakt

    Politiet rykket ut til to voldshendelser i Moss sentrum i natt. En gjest på et utested i Storgata har forsøkt å skalle ned en ordensvakt på stedet, og ble innbrakt til arresten. En time senere fikk de en melding om to som sloss på et utested i Storgata, og politiet opplyser på Twitter at de bortviste begge slåsskjempene fra stedet.