NRK Meny
Normal

Tidligere barnehage totalt utbrent

Et bolighus brant ned til grunnen på Jeløya i Moss natt til søndag. Huset var tidligere en barnehage, men har siden vært et bolighus med flere leiligheter.

Politiet fikk melding om brannen i et hus i Hermods gate på Jeløy ved fire-tiden natt til søndag.

Brant ned til grunnen

Da politipatruljen kom til stedet var brannvesenet allerede på pletten, men det brant allerede kraftig i huset, og det sto ikke til å redde.

Ifølge Moss Dagblad var det bygningen som tidligere huset Smilet barnehage, som brant ned.

- Huset ble totalt utbrent, men ingen skal ha vært inne i huset, så det skal ikke ha blitt noen personskader i forbindelse med brannen, sier Trond Puck, operasjonsleder i Østfold politidistrikt.

- Ingen personskader

To større hus med flere leiligheter har hatt adresse på eiendommen. Til sammen har 15 personer bodd der - fem av dem i huset som brant ned.

Det andre huset på eiendommen skal ikke ha blitt skadet i brannen.

En barnehage like ved skal også ha unnsluppet skader.

- Brannen var under kontroll cirka klokken 05.30, og brannvesenet har drevet etterslukking siden da, sier Puck.

Han opplyser at politiet nå forbereder sin åstedsundersøkelse og at det foreløpig ikke er kjent hva som forårsaket brannen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Vannlekkasje i Mysen

    Teknisk avdeling i Eidsberg kommune jobber mandag med å fikse en vannlekkasje ved Rugdeveien, melder Smaalenenes Avis. Årsaken bak vannelekkasjen er ukjent, og noen kan være uten vann i flere timer.

  • Bidro med berging

    Fredrikstad brannvesen assisterte havnevesenet med berging av en båt tidligere i dag. Båten sank ved Phønixbrygga natt til mandag.

    Båtberging ved Phønixbrygga
    Foto: Elisabeth Alstadsæter / PRIVAT