NRK Meny
Normal

Tidens Krav: Kalludra takket nei til KBK

Ifølge avisen takket Liridon Kalludra nei til å reise tilbake til Kristiansund i 12. time. – Jeg har kontrakt med Sarpsborg 08 og forholdet meg til det, sier svensken.

Liridon Kalludra

Liridon Kalludra har ikke slått igjennom som forventet i Sarpsborg 08 denne sesongen.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Det var knyttet stor spenning til Liridon Kalludra da han signerte for Sarpsborg 08 før denne sesongen.

Den svenske angrepsspilleren var regnet som en av profilene i 1. divisjon – der han noterte seg for åtte mål og ni målgivende på 26 kamper for Kristiansund forrige sesong.

Tirsdag skriver Tidens Krav at Kalludra vær nære å gå tilbake til sin gamle klubb, men takket nei i 12. time.

– Det er ingen hemmelighet at jeg hadde det bra i Kristiansund. Jeg snakker med dem nærmest daglig om hvordan det går med dem. Men jeg har en kontrakt med Sarpsborg nå og det er den som gjelder, sier Kalludra til NRK.

Liridon Kalludra

Liridon Kalludra var regnet som en profil i 1. divisjon da han spilte i Kristiansund.

Foto: Roar Halten / NRK

Ville presentere i dag

Ifølge avisen ønsket 1. divisjonsklubben å presentere både Kalludra og tidligere Sarpsborg-spiller Øyvind Hoås på en pressekonferanse tirsdag.

De vet imidlertid ikke årsaken til at svensken likevel valgte å bli i Sarpsborg.

Kalludra skrev under på en treårskontrakt med Sarpsborg i september i fjor. Han har vært på banen i 12 kamper for Sarpsborg så langt denne sesongen – seks av dem som innbytter.

Leder Jarl Ivar Eriksen i supporterklubben Uglan sier til Tidens Krav at det ville vært fantastisk for klubben dersom de hadde fått Kalludra tilbake.

– Jeg har ikke fulgt med så mye på hvordan han har gjort det i Sarpsborg, men han er jo en av de beste spillerne KBK har hatt gjennom tidene. Det ville vært fantastisk å ha ham på laget når vi skal pushe mot opprykk. Det er mange som mener det er Kalludra klubben har manglet denne sesongen, sier han til avisen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Sjekker hygienen ved kiosker

  Steder som serverer hurtigmat, som bensinstasjoner og storkiosker, kan nå vente seg besøk av Mattilsynet i Østfold og Follo.

  Mattilsynet sjekker renhold, personlig hygiene og om maten oppbevares som den skal.

 • Skjebnemøte for sykehusdirektør

  Det er innkalt til ekstraordinært styremøte ved Sykehuset Østfold HF mandag. Eneste sak er direktørens fremtid. Det skriver Dagens medisin.

  Sykehuset har lenge slitt med et høyt antall korridorpasienter, og et akuttmottak som er for lite. Enkelte avdelinger sliter dessuten med kapasitetsproblemer. Dette, kombinert med Ebbesens lederstil, har ført til en stadig større misnøye med ham som sykehusdirektør, skriver Dagens medisin.

  Sykehusdirektør og ambulansepersonell står ved inngangen til akuttmottaket ved Sykehuset Østfold