NRK Meny
Normal

Tidens Krav: Kalludra takket nei til KBK

Ifølge avisen takket Liridon Kalludra nei til å reise tilbake til Kristiansund i 12. time. – Jeg har kontrakt med Sarpsborg 08 og forholdet meg til det, sier svensken.

Liridon Kalludra

Liridon Kalludra har ikke slått igjennom som forventet i Sarpsborg 08 denne sesongen.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Det var knyttet stor spenning til Liridon Kalludra da han signerte for Sarpsborg 08 før denne sesongen.

Den svenske angrepsspilleren var regnet som en av profilene i 1. divisjon – der han noterte seg for åtte mål og ni målgivende på 26 kamper for Kristiansund forrige sesong.

Tirsdag skriver Tidens Krav at Kalludra vær nære å gå tilbake til sin gamle klubb, men takket nei i 12. time.

– Det er ingen hemmelighet at jeg hadde det bra i Kristiansund. Jeg snakker med dem nærmest daglig om hvordan det går med dem. Men jeg har en kontrakt med Sarpsborg nå og det er den som gjelder, sier Kalludra til NRK.

Liridon Kalludra

Liridon Kalludra var regnet som en profil i 1. divisjon da han spilte i Kristiansund.

Foto: Roar Halten / NRK

Ville presentere i dag

Ifølge avisen ønsket 1. divisjonsklubben å presentere både Kalludra og tidligere Sarpsborg-spiller Øyvind Hoås på en pressekonferanse tirsdag.

De vet imidlertid ikke årsaken til at svensken likevel valgte å bli i Sarpsborg.

Kalludra skrev under på en treårskontrakt med Sarpsborg i september i fjor. Han har vært på banen i 12 kamper for Sarpsborg så langt denne sesongen – seks av dem som innbytter.

Leder Jarl Ivar Eriksen i supporterklubben Uglan sier til Tidens Krav at det ville vært fantastisk for klubben dersom de hadde fått Kalludra tilbake.

– Jeg har ikke fulgt med så mye på hvordan han har gjort det i Sarpsborg, men han er jo en av de beste spillerne KBK har hatt gjennom tidene. Det ville vært fantastisk å ha ham på laget når vi skal pushe mot opprykk. Det er mange som mener det er Kalludra klubben har manglet denne sesongen, sier han til avisen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • To anmeldt for promillekjøring

    En kvinne ble anmeldt for promillekjøring i Vestbygda i Onsøy i Fredrikstad lørdag kveld. Blåseprøven viste 1,2 i promille, og kvinnens førerkort ble dermed beslaglagt. Ved 3-tiden natt til søndag ble en mann i 40-årene tatt for promillekjøring på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Det ble tatt blodprøve, og mannens førerkort ble tatt i beslag, opplyser politiet på Twitter.

  • Berusede menn fikk marsjordre

    Mange berusede menn oppførte seg så dårlig i Østfoldbyene natt til søndag at de ble bortvist fra sentrum av politiet. I Fredrikstad fikk sju menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum, mens én ble bortvist fra et utested. I Halden ble to menn bortvist fra sentrum. Det samme gjaldt en mann i Moss. Også i Rakkestad fikk to berusede menn beskjed om å fjerne seg fra sentrum etter en krangel på et utested.