NRK Meny
Normal

Teamsjef: – Petter vinner i år

Ken Rees har ikke mistet troen på Solberg.

Petter Solberg og Chris Patterson

- Seieren kommer innen de seks neste løpene, spår Petter Solbergs teamsjef. Her er Solberg avbildet sammen med sin nye kartleser Chris Patterson.

Foto: STOYAN NENOV / Reuters

Phil Mills og Petter Solberg feirer

Verdensmesteren fra 2003 har hatt flere magre år på skogen. I år har han derimot overrasket rally-verden med å levere topptider med privat team.

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Rees, som er Petter Solbergs teamsjef, mener at resultatene Petter Solberg har vist i år er bevis nok til at Spydeberg-føreren fortsatt kan kjøre bil.

– Det er seks løp igjen, og vi har nettopp vist at vi er konkurransedyktige på asfalt. Petter liker seg på grus og slike løp har vi i Finland, Japan og Wales. Det er en seier i vente - og den kommer i ett av de seks siste løpene, sier Ken Rees til WRC.com.

LES OGSÅ:

Fire pallplasseringer i 2010

Solberg vant sist et løp i 2005, i år har han vært på pallen i fire løp. Neste løp for Solberg blir Rally Finland 29-31 juli.

Petter Solberg har selv forberedt seg til Rally Finland med å dra på campingtur med familien.

SE VIDEO: - Moro på campingtur

Video Moro på campingtur

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.