NRK Meny

Tatt torsdag, dømt fredag

Dagen etter at en beruset litauer ble stanset på E6 i Sarpsborg med bilen full av alkohol, fikk han dom for forholdet i Halden tingrett. Mannen hadde 450 liter øl, 60 liter vin og 36 liter brennevin som han hadde hentet i Tyskland. Han kjørte med 0,9 promille alkohol i blodet. Tingretten ga mannen en betinget dom på 24 dager i tillegg til at han må betale en bot på 40.000 kroner.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Forsøkte smugle valper

    5 hundevalper av typen Mops ble i helgen forsøkt smuglet over grensen på Svinesund. Tollvesenet kom over valpene da en ungarskregistrert bil ble stoppet i en rutinekontroll. Dette var valper som skulle selges i Norge sier Wenche Fredriksen, kontorsjef i Tollregion Øst-Norge. Valpene ble levert til Mattilsynet.

  • Søker benådning for konedrap

    Norges eldste soningsfange har søkt om benådning. Mannen som er 83 år gammel ble for to år siden dømt til ubetinget fengsel i 13,5 år, etter å ha drept sin kone med gevær. Drapet skjedde i parets hjem i Sarpsborg, men mannen har hele tiden bedyret at det var et uhell. Mannens advokat Harald Otterstad, skriver i søknaden om benådning at den 83 år gamle mannens helsetilstand stadig forverres.

    Drap på Grålum i Sarpsborg
    Foto: Sebastian Nordli/NRK