NRK Meny
Normal

Mandag: tatt for ruskjøring - tirsdag: kolliderer med tre

Mandag ble mannen pågrepet for kjøring i synlig beruset tilstand i Rygge. Tirsdag kolliderte han i samme område - også denne gangen karakteriseres han som synlig ruset.

En stund før klokken 21 kolliderte han med et tre på Øreveien i Moss tirsdag kveld.

Politiet mistenker at mannen, som er i slutten av 20-årene, har kjørt i narkorus to kvelder på rad.

- Lettere skadet

- Han ble fraktet i ambulanse til sykehus med lettere skader. Vi mener han også i kveld var synlig beruset så vi har begjært utvidede blodprøver av mannen, sier operajsonslerer Paul Horne i Østfold politidistrikt tirsdag kveld. Det ble også tatt utvidede blodprøver av mannen mandag kveld. Men resultatene fra disse prøvene er ikke klar.

Ingen andre bilister kom til skade i kollisjonen, men ifølge politiet, skal bilen mannen kjørte tirsdag kveld være ødelagt.

- Den er nok totalvrak ja, sier Horne til NRK Østfold.

Mistenker narkorus

Mandag måtte politiet rykke ut da de fikk flere meldinger om at mannen kjørte synlig ruset på Larkollveien i Rygge.

Les: Mann kjørte synlig beruset

- Flere vitner ringte oss og fortalte om den mistenkelige kjøringen. Da var han også synlig ruset. Vi mistenker at han har vært ruset på annet enn alkohol, sier Horne.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontrollerer branntilfelle

    Brannvesenet i Sarpsborg har rykket ut til Hagastuveien for å kontrollere et branntilfelle.

  • Pors misfornøyd med FFK

    Fredrikstad Fotballklubb skal ha tatt direkte kontakt med en spiller under kontrakt hos Pors Grenland, uten å få tillatelse fra klubben først. Det skriver PD.no. – Vi forventer at Fredrikstad er mer profesjonelle enn dette. Å gå fram slik er definitivt ikke etter boka, sier Kyrre Jansen i Pors til avisen.