NRK Meny

Tatt på fersk gjerning

Beboere på Lisleby i Fredrikstad hørte lyder fra garasjen sin ved sekstiden i morges. Politiet ble varslet, og i garasjen fant de en kvinne som er en av politiets kjenninger. Hun hadde pakket sammen noen gjenstander. Kvinnen ble tatt med til politistasjonen i Fredrikstad og blir anmeldt for tyveri, melder operasjonssentralen ved Østfold politidistrikt.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Satser på cruiseanløp

    Fylkesutvalget i Østfold vil fortsette å støtte prosjektet Cruise Østfold, som har som mål å gjøre Øra i Fredrikstad til den mest attraktive cruisedestinasjonen i Oslofjorden. Fylkesrådmannen anbefalte politikerne å si nei til søknaden om 800.000 kroner i støtte, men fylkesutvalget ønsker å finne midler til satsingen.

  • Uskikket til næringsvirksomhet

    En 43-åring fra Rygge er fradømt retten til å drive næringsvirksomhet i minst fem år. I en dom fra Moss tingrett blir mannen beskrevet som særdeles uskikket til å drive næringsvirksomhet, etter flere tidligere dommer for blant annet brudd på regnskapslov, bokføringslov samt bedrageri. Han må også sone fem måneder i fengsel for regnskapsmangel.