NRK Meny

Tatt med 6000 tabletter

En polakk ble stanset på Svinesund med 6.000 beroligende tabletter i bagasjen søndag middag. Mannen, som er i 40-årene forklarte at han skulle til Oslo, Bergen og Stavanger. Da han ikke kunne forklare noe særlig om hva han skulle der, ble bilen tatt inn til kontroll. Tollhunden Storm markerte på medikamentene under baksetet.

Beslag av beroligende tabletter
Foto: Tollvesenet

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Det må bevilges mer penger

    -Vi løser ikke problemene på Sykehuset Østfold uten å bruke mer penger. Det sier Arbeiderpartiets Stein-Erik Lauvås. I dag var det møte mellom Østfoldbenken på Stortinget og sykehusets ledelse og tillitsvalgte. Lauvås er enig med flere fra sykehuset i at akuttmottaket må bygges ut. -Det må penger til for å løse den daglige driften, bemanningen må stå i stil til hva slags oppgaver som skal løses og dette er helsestatsrådens ansvar, sier Lauvås.

  • Kun 1 av 3 russebiler besto test

    Kun en av tre russebiler bestod den tekniske kontrollen Statens vegvesen har gjennomført de siste ukene. Russen er flinke til å rette opp mangler, men fortsatt er det mange russebiler på norske veier som ikke er godkjent, sier Linda Botten i Statens vegvesen.